Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Darmowe konto osobiste WHEN jako drugie) ale które ??

Napisany przez qywx999
Cześć ludzie, mam pytanie dotyczące darmowego konta osobistego (nie wymagającego określonej kwoty wpływów, tylko całkowicie darmowe) Chciałbym mieć konto osobiste, które mogę używać jako drugie konto do zakupów internetowych (eBay, Amazon, PayPal ...) Powinno to być darmowe konto (nie będę go używać jako konta wynagrodzenia, niezależnie od mojego obecnego konta osobistego) - na początek wpłacę pewną kwotę, a gdy zostanie zużyta, wpłacę kolejną - koniecznie powinna być dostępna bezpłatna karta kredytowa (czy to VISA, czy Mastercard, to dla mnie bez znaczenia) - dodatkowo odsetki od salda nie zaszkodzą - usługi i obsługa (przelewy, wypłaty, wyciągi/ podsumowanie konta) powinny być bezpłatne (lub koszty powinny być akceptowalne) Zrobiłem trochę researchu i natrafiłem na - Netbank giroLoyal - Comdirect Girokonto Które z tych kont polecacie, i jakie macie dla mnie rady Z góry dziękuję

Re: Darmowe konto osobiste WHEN jako drugie) ale które ??

Napisany przez ProperSoul
Cześć, oprócz netbanku i comdirect, istnieje również konto DKB Cash, które spełnia wszystkie twoje wymagania. - darmowe prowadzenie konta - bezpłatna karta VISA (umożliwiająca darmowe wypłaty gotówki na całym świecie z dowolnego bankomatu oznaczonego symbolem VISA. - darmowe przelewy - 0,5% oprocentowanie r.r. na saldzie konta bieżącego - 2,05% oprocentowanie r.r. na saldzie na koncie oszczędnościowym (konto VISA) - brak minimalnej wpłaty. Możesz także przeczytać na dkb.de lub tutaj: https://tinyurl.com/cqfmdt Pozdrawiam ProperSoul

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata