Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Szukam kredytu od osoby prywatnej - nagły kryzys finansowy.

Napisany przez Rmcl
Dobry wieczór! Bardzo mi przykro, ale jako studentka obecnie przeżywam poważne problemy finansowe. Dlatego postanowiłam zapytać tutaj, czy jest ktoś, kto byłby gotów pożyczyć mi pewną sumę pieniędzy, którą mogłabym spłacać w ratach. Będę wdzięczna za każdą pomoc. Będzie mi bardzo miło, jeśli ktoś będzie w stanie pomóc!
Serdeczne pozdrowienia

Napisany przez Sparquote
Zapytaj rodzinę
Zapytaj przyjaciół
Umów się z wierzycielami na raty

W tej kolejności. Nikt nie będzie chętny pożyczać pieniędzy kompletnie obcym osobom.

Napisany przez 2titan1981
Dodatkowymi opcjami są skorzystanie z debetu, na to jest przeznaczony.
Wzięcie kredytu, tym zajmują się banki, które na tym zarabiają.

Napisany przez rheingeist
Musisz napisać trochę więcej, o jakim mieście mowa i ile dokładnie potrzebujesz. Jak sobie wyobrażasz spłatę?

Napisany przez Rmcl
Mieszkam w Nadrenii Północnej-Westfalii w pobliżu Dusseldorfu. Chętnie zaoferuję więcej informacji na priv. Każda kwota mi pomoże. Możemy ustalić miesięczne raty.

Napisany przez gecko77
Dobrze uważaj, abyś nie wpadł na jakiegoś podejrzanego osobnika, który będzie chciał jeszcze coś innego ;-) Powodzenia!

Napisany przez Rmcl
Tak, dziękuję za uwagę!

Napisany przez 6Bankkaufmann

Napisany przez gecko77
Jeśli nie ma nikogo, kto mógłby pomóc, zwróć się zaufanie do ośrodka doradztwa dla dłużników. Istnieje wiele organizacji, które Ci pomogą, znajdziesz wyjście bez konieczności kontaktu z podejrzanymi osobami.

Napisany przez Rmcl
Bankkaufmann pisze:
@rmcl, tutaj nie znajdziesz tego, czego szukasz.
Jednak istnieje wystarczająca liczba oszustów, którzy chcą tylko jednego lub oszustów pobierających opłaty wstępne.
Jako studentka prawdopodobnie nie masz żadnych zabezpieczeń do zaoferowania, prawda?
Dlatego najprawdopodobniej rozsądnym posunięciem byłoby skorzystanie z pomocy znajomego z Twojego otoczenia.

Dziękuję za wskazówkę! Niestety nie mam żadnych zabezpieczeń do zaoferowania. Dzięki za Twoją ocenę!

Napisany przez Rmcl
gecko77 pisze:
Ja - jeśli nie ma nikogo w pobliżu, zaufaj doradcom ds. zadłużenia. Istnieje wiele takich miejsc, które ci pomogą, a ty znajdziesz wyjście, nie wpadając w ręce podejrzanych osób.

Dziękuję za wskazówki!!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata