Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Pilnie potrzebna pożyczka

Napisany przez Aylinraivl
Cześć, przez nieszczęśliwy zbieg okoliczności przyznaję, że mam długi i pilnie potrzebuję pieniędzy.Proszę o pożyczkę w wysokości 10/15.000 euro, regularnie otrzymuję dochody i terminowo spłacam raty. Z powodu prowadzenia własnej działalności bank obecnie nie udziela mi kredytu.Proszę o kontakt.Pozdrowienia,Aylin

Napisany przez brainy
To nie jest forum żebraków. Raczej przeciwnie. Może udaj się do kościoła, które ma dużo pieniędzy i udaje, że jest miłosierny.

Napisany przez 2titan1981
Jeśli nie otrzymasz kredytu od banku, musisz porozmawiać z osobami, od których masz długi. Spróbuj negocjować spłatę długu w ratach i zaproponuj odpowiedni harmonogram spłat, aby spłacić długi w ciągu 1-2 lat. Zaczynaj spłatę od razu, aby pokazać, że jesteś zdecydowany na spłatę. Pamiętaj o odsetkach... Możesz także poprosić rodzinę o pożyczkę. Jeśli nikt nie ma ochoty ci pomóc, możesz próbować prosić o częściową kwotę długu. Następnie przekaż tę kwotę swoim wierzycielom, aby pokazać, że nie polegasz wyłącznie na ratach... Zapytaj również przyjaciół o pomoc. Jeśli są prawdziwymi przyjaciółmi i wierzą w twój plan spłaty, na pewno ci pomogą. Ponownie, przekaż dodatkową kwotę swoim wierzycielom jako specjalną spłatę długu. Jeśli żadne z tych rozwiązań nie zadziała, być może powinieneś ponownie przeanalizować swój plan spłaty długu. Prawdopodobnie nie jest on zbyt zrównoważony.... W takim przypadku niezbędna może okazać się porada finansowa, ponieważ nie otrzymasz od prywatnych osób wiarygodnej oferty...

Niestety doświadczyłem poważnego ciosu losu w rodzinie i jestem osobą, która musi zająć się wszystkim. Niestety, nie mam prawie żadnych przyjaciół, a ci, których mam, są studentami lub uczniami, którzy sami nie mają zbyt wiele do zaoferowania. Dziękuję za porady, będę musiał kontynuować poszukiwania.

Napisany przez 2utopus
Często szczegółowe informacje mogą również pomóc - w przypadku zadłużonej spuścizny można ją ewentualnie odrzucić - lub w niektórych przypadkach rozważyć prywatne upadłości - lub wspomniane wcześniej doradztwo dla dłużników często może doprowadzić do częściowego umorzenia długu - wielu wierzycieli woli wróbla w garści niż nic. (Jaką ratę chciałbyś płacić miesięcznie za 15 000€? Dlaczego te pieniądze nie mogą płynąć bezpośrednio do wierzycieli?)

W ostatnim czasie założyłem małą działalność gospodarczą, która ma przyszłość, ale jeśli zdecyduję się na ogłoszenie upadłości osobistej, to niestety również ona ucierpi. Niestety niektórzy wierzyciele nie akceptują płatności ratalnych, zapytałem już. Chciałbym spłacić od 300 do 500 euro, potrzebuję tego naprawdę pilnie i nie wiem co robić ������

Napisany przez 2titan1981
Więc są to kilku wierzycieli, a dlaczego nie chcą oni ratyfikacji długów musi być jak i długi u ciebie samego. Jeśli nie ujawniasz szczegółów dotyczących powstania długów, na pewno pomoże ci jedynie doradca ds. zadłużenia, sugerując prawdopodobną upadłość konsumencką.

Jednymi z instytucji, które odmówiły mi możliwości skorzystania z płatności ratalnej, są m.in. przedsiębiorstwa pogrzebowe. Grożą one jedynie wysłaniem komornika.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata