Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Duże problemy finansowe po wstrząsie przeznaczeniowym.

Napisany przez Aylinraivl
Hallo, szukam pilnie kogoś, kto mógłby udzielić mi prywatnego kredytu w wysokości 15 000 EUR lub przynajmniej części tej kwoty.
Historia moja jest taka, że mam małe dziecko i po urlopie macierzyńskim postanowiłam zostać samozatrudniona, co początkowo układało się dobrze. Niestety, niestety, dwa miesiące temu doznałam poważnego ciosu losu (śmierć członka rodziny), pozostając w dodatku z długami związanymi z pogrzebem itp.
Rodzina mi nie pomaga, a prawdziwych przyjaciół nie mam.
Będę wdzięczna, jeśli ktoś mógłby mi pomóc, chętnie także w osobistej rozmowie.
Z pozdrowieniami
Aylin

Napisany przez BenniG
Aylinraivl pisze:
... pilnie potrzebuję kogoś, kto udzieli mi kredytu prywatnego ... długi spowodowane pogrzebem ...

Gdzie widzisz korzyść z kredytu prywatnego w porównaniu do dotychczasowych długów?

Napisany przez Aylinraivl
Ponieważ mogę spłacać tam wszystko kawałek po kawałku, niestety teraz są tam dłużnicy, którzy nie chcą ustalić płatności ratalnych, a ja pilnie potrzebuję 5000€ do środy.

Napisany przez BenniG
Siedzisz przy dłuższym drążku. Możesz powiedzieć swoim wierzycielom, że albo otrzymają pieniądze w ratach, albo w ogóle.

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Już umówiłeś się na spotkanie z doradcą ds. dłużników?

W przeciwnym razie mogę tylko zgodzić się z poprzednikami, negocjować z wierzycielami. Trzeba im uświadomić, że w przypadku egzekucji komorniczej prawdopodobnie grozi im prywatna upadłość z zerowym planem i całkowitą utratą otwartego roszczenia.

Napisany przez 2tneub
Odmów spadku lub złożenie wniosku o pomoc pogrzebową!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata