- pn sie 30, 2021 3:38 pm
Cześć, mam na imię Willi Neufeld, jestem ojcem cudownej małej księżniczki o imieniu Lina, która przyszła na świat 11.05.2021 roku. Kontaktuję się z Wami, ponieważ znajdujemy się obecnie w trudnej sytuacji finansowej i nie wiem, co dalej robić. Nie wiem, jak mamy sobie poradzić, czy w ogóle będę w stanie pójść do pracy w najbliższych dniach. Moja żona była długo chora z powodu wirusa Epsteina-Barr. Dlatego w przypadku zasiłku rodzicielskiego 4 miesiące nie są liczane, co oznacza, że otrzymujemy najniższą kwotę. Dodatkowej pomocy finansowej ze strony państwa, takiej jak dodatek mieszkaniowy czy dodatek na dziecko, niestety nam nie przysługuje, ponieważ z moją pensją netto w wysokości 2,100 € zarabiam za dużo i nie spełniamy warunków. 3 lata temu zanim zaczęliśmy się spotykać, zaciągnąłem 3 pożyczki, które teraz bombardują mnie wezwaniami do zapłaty. Nadal pozostaje suma kredytu w wysokości około 15,000 €. Z powodu obecnej sytuacji finansowej zacząłem nadrabiać zaległości i zdarza mi się odnotowywać zwroty przelewów. Ze względu na te zwroty przelewów, a prawdopodobnie obecny negatywny wpis w rejestrze SCHUFA, banki odmawiają refinansowania kredytu. Naprawdę nie wiem, co dalej robić!! Dlatego postanowiłem utworzyć ten PayPal Pool i liczę na wsparcie finansowe. Jeśli możesz nam pomóc niewielką kwotą, będziemy naprawdę wdzięczni. Potrzebujemy kwoty 20,000 €. 15,000 € na spłatę starych długów (kredytów) i 5,000 € na przetrwanie pierwszego roku życia, aż moja partnerka będzie mogła wrócić do pracy. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania lub udzielę dodatkowych informacji. Link do PayPal Moneypool: https://paypal.me/pools/c/8CvfJH31sn Pozdrowienia __ Willi Neufeld