Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Poszukiwanie możliwości rozwiązania poręczenia.

Napisany przez ADMCI4
Mój mąż zaciągnął kredyt przed trzema laty na założenie swojej firmy. Poręczyłam za ten kredyt, ponieważ wtedy nasze małżeństwo było w porządku. Około pół roku temu się rozstaliśmy, dlatego chciałabym uporządkować sprawy finansowe. Poręczenie, które wzięłam wtedy, jest więc w zasadzie bez sensu, ponieważ obecnie nie mam własnych dochodów. Czy istnieje sposób, aby uwolnić się od tej poręczenia?

Re: Poszukiwanie możliwości rozwiązania poręczenia.

Napisany przez wolfgang
M. T. pisze: Mój mąż wziął kredyt trzy lata temu na założenie swojej firmy. Poręczyłam za ten kredyt, ponieważ wtedy nasz związek był w porządku. Około pół roku temu się rozstaliśmy, dlatego chciałabym uporządkować sprawy finansowe. Poręczenie, które wtedy złożyłam, w zasadzie jest bez sensu, ponieważ obecnie nie posiadam własnych dochodów. Czy jest możliwość uwolnienia mnie od tej poręczeniu?
Znajoma była w podobnej sytuacji i została uwolniona od poręczenia poprzez postępowanie sądowe. Okazało się, że nie było to dla niej godziwe ani moralne. Pozdrowienia Wolfgang

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata