Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Kto pożyczy mi na 5 miesięcy 5000 euro na mostek finansowy WHEN posiadana nieruchomość)?

Napisany przez HerrvonBoe
Cześć,
Krótka informacja na temat mojej sytuacji…

Potrzebuję 5000€ tak szybko, jak to możliwe!

Oddam 5300€ do 1.2.2022!

Zabezpieczenia: 3 mieszkania, które zostaną sprzedane do 1.2.

Dziękuję

Re: Kto pożyczy mi na 5 miesięcy 5000 euro na mostek finansowy WHEN posiadana nieruchomość)?

Napisany przez 2tneub
Chcesz zaoferować 3 mieszkania własnościowe jako zabezpieczenie do 01.02., których w tym czasie już nie będziesz miał?

Nie mieszkania stanowią zabezpieczenie. Ale pewność, że wtedy też będzie dostępne pieniądze do spłacenia

Napisany przez brainy
Z posiadaniem nieruchomości każdy bank powinien natychmiast udzielić małego kredytu bez zabezpieczenia.

Jako gospodyni domowa bez regularnego dochodu, jest to trudne.

Napisany przez 2titan1981
To chyba pozostaje tylko debet, bez rzeczywistych zabezpieczeń będzie to trudne, kto znajduje się w księdze wieczystej nieruchomości? Jeśli bank również zostanie umieszczony w księdze wieczystej, kredyt nie będzie problemem.

Napisany przez Sparquote
HerrvonBoe pisze:
Jako gospodyni domowa bez regularnego dochodu, to trudne.

Nazwa użytkownika i działalność są równie sensowne jak historia, która tutaj znowu jest opowiadana, aby zarobić pieniądze.

Napisany przez Sephir0th
Z trzema istniejącymi mieszkaniami własnościowymi na pewno nie będzie problemu z zabezpieczeniem jednego z nich i spłaceniem kredytu z proceeds sprzedaży pozostałych dwóch, zanim trzecie zostanie również sprzedane, prawda?

Napisany przez 2utopus
Chyba że chodzi o [url]kredyt[/url] umarłego bez spłaty w 100%, który jest zabezpieczony na nieruchomościach ;-)

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata