Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Ostatnie długi - Wreszcie wolność

Napisany przez ChrisTMC
Szanowni Państwo, Ponieważ byłem wcześniej dość naiwny, zadłużyłem się. Obecnie mam jedynie jedno otwarte saldo, ale mój wynajmujący naciska. Mówimy tu o kwocie 700 euro. Byłbym wdzięczny za wszelką pomoc. Z poważaniem, Christian

Napisany przez 2utopus
Czy bank / rodzice / przyjaciele / pracodawca?

Napisany przez ChrisTMC
Proszę o poważne odpowiedzi, a nie żadne standardowe... dziękuję

Napisany przez 2titan1981
utopus pisze:
Ktoś jest bankiem / rodzicem / przyjacielem / pracodawcą?

To jest poważne. Wszystko inne to nonsens.

Napisany przez 6Bankkaufmann
@Chris,
wiadomość od Utopusa jest absolutnie poważna.
Bank / Rodzice / Przyjaciele / Pracodawca?

Nigdy wcześniej nie zdarzyło się, ani też się nie zdarzy, że ktoś ofiaruje 700 EUR lub 1000 EUR, a tym bardziej 50 EUR na podstawie wpisu na forum internetowym.
Jednak z pewnością istnieje wystarczająco dużo oszustów, którzy z różnych sposobów mogą wyciągnąć od Ciebie ostatnie grosze.
Więc zawsze proszę zachowaj całkowitą ostrożność, jeśli tzw. prywatny inwestor skontaktuje się z Tobą.

Napisany przez 2tneub
Jakie to długi? Czy czynsz czy dopłata do opłat? Z mojego punktu widzenia, najlepiej jest być otwartym i szczerym wobec dłużnika. Powiedz mu, że właśnie spłacasz zaległe długi i że jego długi są następne na liście. Zaproponuj mu plan spłaty ratalnej i ważne jest, abyś się go trzymał! Kiedy wierzyciel próbuje odzyskać pieniądze, zazwyczaj musi zainwestować z własnej kieszeni. Choć może odzyskać te pieniądze od ciebie, nie ma jednak pewności, czy w ogóle coś odzyska. Dlatego lepiej, jeśli wierzyciel zawiera realistyczny plan spłaty rat z dłużnikiem.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata