Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Fałszywe zestawienie depozytowe banku Consorsbank.

Napisany przez ManfJoh35
Fałszywe wyciągi z Depozytu z Consorsbank
W dniu 01.01.2022 o godzinie 17:40 pobrałem ze swojego Depozytu papierów wartościowych Consorsbank. Ponieważ słyszałem, że nawet w banku może pracować „nieuczciwy sługa”, który może naruszać konta klientów, dokładnie sprawdziłem plik PDF do pobrania i oto co się okazało: Dodawanie salda „Całkowita wartość” w kolumnie banku jest nieprawidłowe! Moja stara maszyna do rachunków, której ufam bardziej niż systemowi elektronicznemu banku, wyświetla inne wyniki. Wykazana suma końcowa banku, której początkowo ledwo chciałem uwierzyć, jest po prostu błędna!
W dniu 05.01.2022 zgłosiłem bankowi błąd drogą e-mailową. Poza potwierdzeniem otrzymania, bank nie wydał do tej pory żadnego stanowiska w sprawie błędnego prowadzenia depozytu, żadnego tak poważnego błędu i nie przeprosił za udowodniony brak. Ile klientów Consorsbank mogło pobrać wyciągi z depozytu z błędnymi sumami końcowymi i nawet tego nie zauważyć?
Uważam, że Consorsbank natychmiast powinien podjąć działania, zamiast reagować dotychczas jedynie milczeniem.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata