Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt na prace wykończeniowe w domu dla trzech rodzin

Napisany przez Bluna
Cześć kochani, Chciałbym otrzymać 50 000€, aby dokładnie wykończyć Dom do wynajmu. Chciałbym, żeby udostępniono mi 50 000€, ale nie wszystko od razu. Ponieważ nie wiem, ile dokładnie potrzebuję, być może wystarczy mi nawet 25 000€. Czy coś takiego istnieje i jak się to nazywa? Gdyby istniało, byłoby to świetne dla mnie. Czy możecie mi powiedzieć, gdzie online można znaleźć tanie kredyty oprócz Check24 i innych podobnych serwisów? Z góry dziękuję

Napisany przez 2titan1981
Istnieje kilka możliwości: # kredyt ramowy # lub pożyczka w wysokości 30 000 € udzielona przez bank Skąd pożyczka? Od banku, który sfinansował resztę, lub od jednego z firm finansujących nieruchomości działających tutaj.

Napisany przez 6Bankkaufmann
@Bluna, w przypadku kredytu ramowego do 50 000 EUR płacisz odsetki i spłatę tylko od wykorzystanej kwoty. Może to być interesujące dla Ciebie.
W przypadku kredytu bez zabezpieczenia, który jest dostępny w różnych formach, cała kwota musi zostać wykorzystana.
Trzecią opcją jest dotychczasowa bank finansujący. A może twój Dom jest bez zadłużenia?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata