Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Odpowiedzialność za wypłatę gotówki z ukradzioną kartą EC po włamaniu.

Napisany przez ADMCI4
Cześć, dwa tygodnie temu włamano się do naszego wspólnego mieszkania. Oprócz wielu innych rzeczy została skradziona zarówno moja karta EC, jak i list z moim PIN-em. W tej samej nocy skradzioną kartą wypłacono większą sumę pieniędzy z bankomatu. Pomimo że PIN nie był przechowywany razem z kartą, bank odmawia zrekompensowania mi poniesionej szkody. Czy mam możliwość nalegania na rekompensatę? Dzięki skolopendra

Re: Odpowiedzialność za wypłatę gotówki z ukradzioną kartą EC po włamaniu.

Napisany przez ADMCI4
scolopender pisze: Cześć, dwa tygodnie temu włamano się do naszego mieszkania. Oprócz wielu innych rzeczy skradziono zarówno moją kartę bankomatową, jak i list z moim PIN-em. Tej samej nocy z karty została wypłacona większa suma pieniędzy z bankomatu. Mimo że PIN-u nie przechowywałem razem z kartą, mojego banku odmawia mi zwrotu poniesionej szkody. Czy mam możliwość nalegania na to? Dziękuję scolopender
Nie wiem, czy istnieje w tej sprawie jakaś decyzja sądowa. Moim bankiem w podobnej sytuacji okazał się bardzo elastyczny i zwrócił mi pieniądze. Czy nie mają ubezpieczenia na takie przypadki?..... Keno

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata