Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Wybór banku do zaciągnięcia kredytu.

Napisany przez ADMCI4
Cześć! Mam 28 lat i mam obecnie problemy finansowe. Ponieważ moje auto musi koniecznie trafić do warsztatu, a w moim mieszkaniu też potrzebne są pewne naprawy, wydaje mi się, że nie mam innego wyboru, jak poszukać kredytu. W mediach czasami natrafiam na oferty kredytowe, które na pierwszy rzut oka wydają się atrakcyjne. Czy są to rzetelne banki, czy lepiej jest zwrócić się do mojego banku - Sparkasse? Dziękuję za Wasze doświadczenia...

Re: Wybór banku do zaciągnięcia kredytu.

Napisany przez ADMCI4
Starman pisze: Cześć! Mam 28 lat i obecnie mam problemy finansowe. Ponieważ moje auto musi koniecznie trafić do warsztatu, a w moim mieszkaniu też potrzebne są pewne naprawy, chyba nie mam innego wyboru, jak zainteresować się kredytem. W mediach czasem pojawiają się oferty kredytowe, które na pierwszy rzut oka wyglądają korzystnie. Czy są to uczciwe banki, czy bezpieczniej byłoby skontaktować się ze swoim oddziałem Sparkasse? Dziękuję za Wasze doświadczenia...
Oczywiście wszystko zależy od konkretnego banku. Ale nawet jeśli jest on uczciwy, zalecam porównanie oferty z oprocentowaniem z propozycją Sparkasse. Powodzenia.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata