Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt ratalny

Napisany przez Steffi1985
Cześć, próbowałem dostać kredyt ratalny, ale zawsze byłam odrzucany. Wiem, że moje wyniki w Schufa są złe, ale to nie może być powód do odmówienia mi kredytu. Pracuję i mogę spokojnie spłacić kredyt. Po prostu nie chcę płacić pieniędzy pośrednikowi, żeby mnie pośredniczył. Czy istnieje jakaś możliwość, żebym mogła w końcu dostać kredyt?

Napisany przez 2tneub
Punkt 1: Pośrednik nie pobiera od ciebie opłat, otrzymuje prowizję od banku. Jeśli chce wcześniej pieniądze od ciebie, powinieneś być ostrożny. Punkt 2: Czy sprawdziłeś swoje Schufa? Co w niej jest napisane i jaki jest wynik? Punkt 3: Dochód nie oznacza automatycznie, że otrzymasz kredyt. Musi on być oczywiście odpowiednio wysoki. Ponieważ wygląda na to, że nie możesz zaoferować żadnych innych zabezpieczeń, twój dochód jest Twoim jedynym zabezpieczeniem. W razie potrzeby musi być on również podlegający zajęciu sądowemu i nie może być poniżej granicy zajęcia. Na co potrzebujesz kredytu?

Napisany przez ZehWeh
Pytanie powinno brzmieć: Dlaczego twoje Schufa jest tak słaba?

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć Steffi1985, moim zdaniem przy złej historii w Biurze Informacji Gospodarczej (na przykład zakończone rozliczenie konta) istnieje tylko jeden partner bankowy w Niemczech, który w ogóle udziela finansowania.Doświadczenie pokazuje, że w przypadku kredytu ratalnego bardzo istotny jest moment wystąpienia negatywnej historii w Biurze Informacji Gospodarczej aż do jej zakończenia (czas w miesiącach).W przypadku posiadanej nieruchomości, w przeciwieństwie do tego, czas trwania negatywnej historii w Biurze Informacji Gospodarczej (historia) ma mniej znaczenia, jeśli reszta się zgadza.W przypadku kredytu ratalnego występują także automatyczne odrzucenia.Dlatego Steffi1985, proszę o wyraźne udostępnienie swoich danych Biura Informacji Gospodarczej i sprawdzenie, jak długo roszczenie było traktowane jako zakończone w Biurze Informacji Gospodarczej.Jeśli istnieje nadal otwarte roszczenie w Biurze Informacji Gospodarczej i rozważane jest podanie na kredyt ratalny, decydujący jest pełen szczegółowy przypadek.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata