Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt WHEN Terapia Hełmem)

Napisany przez Ich1987
Cześć

Czy jest tutaj ktoś, kto mógłby mi pożyczyć 1000 [url]euro[/url]? Chodzi o to, że mój mały ma krzywy główkę i potrzebuje terapii hełmem. Ma już hełm, ale od samego początku był za ciasny, lekarz to zignorował, a podczas kolejnej kontroli okazało się, że jest za mały, ponieważ nie mogliśmy go nosić przez 23 godziny, bo mały czuł ból i lekarz odmówił właściwego dostosowania hełmu, sugerując zakup nowego, na co niestety nie mam pieniędzy. Jeśli teraz nic nie zrobię, mały może mieć poważne problemy :-( Od kasy chorych dostałem zaliczkę na pierwszy hełm. Brakującą kwotę za jego wspaniałą usługę chce teraz 800 [url]euro[/url]. Chodzi tu o szczytny cel. Mogę spłacić to w ratach po 100 [url]euro[/url]. Czy jest tutaj ktoś, kto mógłby pomóc? Pozdrowienia dla wszystkich

Napisany przez Sephir0th
Jakie zabezpieczenia są dostępne? Bez nich nie znajdziesz tu finansowania. W innym przypadku w grę wchodziłby tylko krąg przyjaciół/rodziny/kredyt odnawialny itp. Nawiasem mówiąc: To, że kask jest ciasny i uciska, leży w samej naturze rzeczy. Nieprzyjemne uczucie noszenia to znany minus nakrycia ochronnego na głowę.

Napisany przez Ich1987
Niestety nie ma żadnych zabezpieczeń. A inne opcje też nie wchodzą w grę. Rozumiem ludzi, którzy chcą mieć zabezpieczenia, ale bez umowy też bym czegoś takiego nie zrobił. Tak, ale kask był dość ciasny, więc punkty uciskowe były już dosyć silne.

Napisany przez 2titan1981
Ich1987 pisze:
Niestety nie ma żadnych gwarancji. I inne opcje nie istnieją. Rozumiem ludzi, którzy chcą zabezpieczeń, ale też nigdy nie zgodziłbym się na coś takiego bez umowy. Tak, ale kask był dość ciasny, więc punkty nacisku były już dość silne.

bez zabezpieczeń dawca pieniędzy ma pewność, że nigdy nie odzyska swoich pieniędzy. Dlaczego nie ma innych opcji, czy nikt nie chce pomóc wnukowi, kuzynowi, siostrzenicy?
Nie masz debetu ani nie dostajesz kredytu od banku
Nawet ubezpieczyciel nie mówi, że potrzebny jest inny kask.
Auxmoney również nie chciał ci pożyczyć pieniędzy.

Możesz też skorzystać z lombardu, który przyjmuje rzeczy, których komornik nie może zajmować. (telewizor, biżuteria itp.) Wtedy musisz się nimi pozbyć, bo jeśli nie zarabiasz powyżej 1200€ miesięcznie, nikt ci nie pomoże. Więc jeśli twoje zarobki nie przekraczają tej kwoty, nie masz zabezpieczeń.

Jeśli nie masz niczego, co możesz zdeponować w lombardzie, to faktycznie nie masz nic i tym samym nie ma nic, co można by uregulować umową kredytową.

To jest fakt i jak już zostało wspomniane wcześniej, terapia wiąże się z bólem i silnym uciskiem. Zostałeś na pewno poinformowany o tym. Czy zwróciłeś się o drugą opinię innego lekarza znającego się na terapii? Jeśli nie, zrób to jak najszybciej. Bo chodzi o twoje dziecko. Jeśli ten lekarz potwierdzi, że kask nie pasuje i to zapisze, powinieneś zmienić lekarza i złożyć to do ubezpieczyciela, wtedy możesz dostać inny kask. Czy wypowiedź dotycząca ciasnoty kasku i punktów nacisku jest już drugą opinią specjalisty? Czy twoją własną, wynikającą z jakiegoś doświadczenia? Czy posiadasz wykształcenie medyczne w dziedzinie ortopedii? Jeśli nie, skąd więc pochodzi przekonanie, które przeczy opinii specjalisty?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata