Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Pilnie poszukuję 5000 euro od osoby prywatnej.

Napisany przez Uteb
Pilnie szukam 5000 euro od osoby prywatnej, które mogę spłacić w ratach. Mam stałe zatrudnienie. Proszę o poważne oferty.

Napisany przez 2tneub
Jeśli zapytanie było poważne, to sam byś poszukał na forum i zauważył, że rozwiązanie nie znajduje się tutaj.

Napisany przez Uteb
Traktuję to poważnie i przeczytałem na forum, że inni również szukają pożyczki. Gdzie powinienem to opublikować, jestem nowy i nie bardzo się orientuję?

Napisany przez Uteb
Myślę poważnie i przeczytałem na forum, że niektórzy też szukają pożyczki, gdzie powinienem to opublikować? Jestem nowy i nie znam się zbyt dobrze.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć Uteb, tutaj nie ma prywatnych inwestorów. Jeśli ktoś do Ciebie podejdzie, to raczej potencjalny oszust żądający opłat z góry.

Napisany przez Uteb
Dziękuję, myślałem . Potrzebujemy pilnie 5000 euro na naprawę samochodu, kredyt bankowy w tej chwili nie jest możliwy, ponieważ właśnie zaciągnęliśmy nowy na Dom. Czy wiesz, gdzie można otrzymać prywatną pożyczkę?

Napisany przez 2tneub
W zależności od tego, jak rzetelny jesteś wobec przyjaciół, rodziny lub pracodawcy. Płatności ratalne w salonie samochodowym można jeszcze sprawdzić.
Ewentualnie również przez platformy takie jak Auxmoney, Dispo itp.

Te odpowiedzi jednak znalazłbyś przy niemal każdym opublikowanym zapytaniu.

Co skłoniło cię do przypuszczenia, że nie dostaniesz kredytu?

Napisany przez Uteb
ponieważ właśnie znaleźliśmy nowy kredyt na Dom i trwa inna finansowanie

Napisany przez 2titan1981
nie będzie takiego czegoś.

dlaczego nie z
# twojego rachunku oszczędnościowego?
# twojego limitu debetowego
# pożyczki bankowej
# Auxmoney
# krewni
# przyjaciele
# lombard

# Jeśli to długi, które trzeba spłacić, ustal raty z wierzycielem. Zazwyczaj zgadzają się na to, zanim przestaną widzieć cokolwiek i korzystaj z doradztwa dla dłużników.

Jeśli to konsumpcja, po prostu poczekaj dłużej i oszczędzaj raty, które chciałeś płacić. Nie otrzymasz kredytu prywatnego bez posiadania prywatnych zabezpieczeń.

Napisany przez 2tneub
Wiek kredytowy prawdopodobnie nie odgrywa roli. Pytanie brzmi, czy dochód jest wystarczający, aby pokryć wszystkie wydatki.
Jeśli bank odmawia ze względu na niewystarczające środki, dlaczego prywatna osoba miałaby podejmować ryzyko.

Napisany przez Uteb
Jeśli nie byłoby mi możliwe spłacenie pieniędzy, to bym o nie nie prosił, ale w tej chwili brakuje nam tej kwoty.

Napisany przez tomy778
Mogę ci pomóc!!!

Zostaw samochód i jeźdź autobusem, pociągiem lub rowerem!
Problem rozwiązany...

Napisany przez 2utopus
5000€ na naprawę samochodu to już naprawdę spora suma - za tę cenę można kupić nowy (lub używany) samochód ...
Jaka jest wartość rynkowa auta? Czy należy ono do banku czy jest to samochód z Leasingu?

Ile rat o jakiej wysokości zostało wskazanych? Jakie zabezpieczenia są dostępne? Jakie są inne miesięczne raty/kredyty?
Dlaczego w przeszłości nie oszczędzano na (być może możliwe w przyszłości) raty, aby móc sobie pozwolić na naprawy?

Czy możliwe byłoby sfinansowanie płatności kartą kredytową i spłacenie tylko odpowiedniej raty?
(Oczywiście jest to stosunkowo drogie...)

Napisany przez Uteb
Chodzi o mały transporter. 200 euro miesięcznie mogą zostać zwrócone. Samochód jest opłacony. Ma wartość około 25 000 euro. Dla domu miesięczna rata wynosi 650 euro. Oszczędzanie jest ważne, ale mój mąż był samozatrudniony przez około 20 lat i teraz przejął stabilne zatrudnienie, co oznacza, że urząd skarbowy również się do nas odezwał. Jak już wspomniałam, rata w dół jest wysoka. Tak, moglibyśmy więcej odłożyć. Myślałam, że dzięki całej pomocy i wsparciu, może tutaj będzie szybka pomoc.

Napisany przez 2utopus
Ale spłacanie naprawy samochodu przez 2-3 lata to już bardzo długo - co zrobicie, jeśli znów coś się zepsuje - albo jeśli dodatkowe koszty/energia/paliwo/ogrzewanie/żywność/itp. wzrosną o 200 € miesięcznie?

Napisany przez IsNichWahr
Sprzedaj transporter za 25 000 euro, zaoszczędź 5 000 euro na koszty naprawy i kup nieuszkodzony samochód za maksymalnie 25 000 euro. Problem rozwiązany. Dodatkowo całkowicie za darmo. Nie ma za co.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata