- sob sie 20, 2022 12:47 pm
Cześć droga społeczności Tutaj już przeczytałem kilka wątków, w których ktoś prosi o pożyczkę, czy ostatecznie się udało, nie wiem i teraz próbuję sam. Nie chcę tutaj żadnego dużego kredytu ani niczego innego z długimi okresami spłaty. Potrzebuję tylko niewielkiego kredytu na okres do przyszłego piątku, 28.08, w wysokości 20-30€, aż wypłata będzie. Niestety nie mam debetu, a normalnie moja wypłata jako pracownika drogowego jest zazwyczaj w pełni wystarczająca, ale w tym miesiącu była jakaś przeszkoda, nie mogę poprosić znajomych, bo sami nie mają pieniędzy, a mój dziadek mógłby mi pożyczyć, ale pieniądze pojawiłyby się na koncie dopiero w środę, więc trochę za późno. Oddałbym pieniądze podwójnie, jak odsetki. Potrzebuję pieniędzy tylko na jedzenie. Spłata nastąpiłaby poprzez natychmiastowy przelew, byłoby również miło, gdyby pożyczkodawca mógł mi to również przelać natychmiastowo jako zabezpieczenie, nie wiem, co mogę zaoferować, mogę jedynie powiedzieć, że mam doskonałe opinie na Ebay i Ebay Kleinanzeigen oraz dotrzymuję słowa, na Kleinanzeigen moje sprzedaże obsługuję tylko za pośrednictwem przelewu bankowego i dostarczam to, co ustalono, nie strzeliłbym sobie w stopę przez 20€ ????