Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Nadwyżka vs. 2. Umowa kredytowa

Napisany przez Sven01
Cześć, jestem klientem DKB i mogę natychmiast złożyć wniosek o kredyt w ramach bankowości internetowej, który idealnie zostanie natychmiast zatwierdzony i wypłacony. Mam już od jakiegoś czasu kredyt, który chciałem dzisiaj zwiększyć. Już raz to zrobiłem i zwiększenie zadziałało. Dzisiaj jednak zostało ono odrzucone przez bank, pomimo tego, że od razu podałem numer konta do spłaty w DKB.Teraz do dziwnego punktu. Poprosiłem o nową dodatkową kwotę jako nowy kredyt i została ona natychmiast zatwierdzona i wypłacona.Dlaczego tak się stało? Przyjemne, co nie?

Napisany przez Marc2512
Oprocentowanie kredytu starego: 3,xxx Oprocentowanie kredytu nowego: 5,xxx ? Pozdrowienia

Napisany przez ZehWeh
Podejrzewam, że zwiększenie kredytu wymagałoby spełnienia warunków już istniejącego kredytu, a od tego czasu stopy procentowe prawdopodobnie wzrosły. Dlatego zwiększenie kredytu jest odrzucane, aby klient musiał wziąć nowy kredyt po wyższej stopie procentowej.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata