Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Doświadczenia z kredytami pomimo wpisu do Schufy?

Napisany przez Semy1997
Cześć Napisalem już do wielu banków, które oferują kredyty pomimo wpisu w rejestrze dłużników. Ale do tej pory żadne prawdziwe potwierdzenie albo odpowiedź nie przyszła. Chciałem zapytać, czy znasz jakiś wiarygodny bank, w którym TY lub Twoi krewni mieliście doświadczenia z uzyskaniem kredytu pomimo negatywnej historii kredytowej. Przez wiarygodny mam na myśli, że nie zostanę oszukany przez wymóg wcześniejszych wpłat itp. Mogę szukać w nieskończoność w internecie, ale potrzebuję kogoś, kto miał doświadczenia z uzyskaniem kredytu bez sprawdzania historii w rejestrze dłużników. Dzięki

Napisany przez hanes
https://www.sigmakreditbank.li/home.html

W innym przypadku NIEMA możliwości uzyskania kredytu z negatywnymi cechami w Twoim raporcie kredytowym.

Napisany przez 2utopus
Ale czy nie istnieją banki współpracujące z innymi biurami informacji niż SCHUFA?

Oczywiście istnieje również możliwość uzyskania pożyczki prywatnej od rodziny i przyjaciół...

Napisany przez shyloKing
Nieuniknione jest, że Twój profil jest prawdopodobnie negatywnie wprowadzany do systemu przez handlarzy danymi, którzy w różnym stopniu dzielą się swoimi danymi.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata