Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Usługi bankowe dla przedsiębiorców przy zakładaniu działalności gospodarczej.

Napisany przez ADMCI4
Ponieważ rozważam założenie w najbliższej przyszłości własnego sklepu z kwiatami, potrzebuję wielu informacji i wsparcia. Wiem od przyjaciółki, że jej bank (niestety daleko...) dobrze ją wspierał w tej drodze. Czy każdy bank ma doświadczenie w zakładaniu własnej firmy czy lepiej skierować się do specjalistycznego? Czy pomagają mi w opracowaniu koncepcji i planu założenia? Który bank możesz polecić? Bardzo dziękuję, Stiefmütterchen

Re: Usługi bankowe dla przedsiębiorców przy zakładaniu działalności gospodarczej.

Napisany przez ADMCI4
Stiefmütterchen pisze: Ponieważ rozważam założenie w najbliższym czasie własnego sklepu z kwiatami, potrzebuję wielu informacji i wsparcia. Od znajomej wiem, że jej Sparkasse (niestety daleko...) dobrze jej towarzyszyła na tej drodze. Czy każdy bank dobrze się zna na zakładaniu działalności czy powinienem się udać do specjalistycznego? Czy pomogą mi także w kwestii koncepcji i planu biznesowego? Kto może polecić jakąś bank? Bardzo dziękuję, Stiefmütterchen
Na twoim miejscu zwróciłbym się także do Sparkasse lub do banku średniej wielkości, czyli Volks- oder Raiffeisenbank w twojej okolicy. Powodzenia z kwiatkami...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata