Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Potrzebuję 5000 euro.

Napisany przez Verkrust
Cześć, potrzebuję 5000 euro. Kto może mi pomóc?

Napisany przez 2titan1981
Nikt.

Kto nie ma nawet czasu na przeczytanie postów, nie potrzebuje pieniędzy

Napisany przez Verkrust
Na pewno wiesz.

Napisany przez ZehWeh
I co....

Czego się spodziewasz będąc tutaj? Że tutaj siedzą tylko bogacze i czekają właśnie na Ciebie, aby dać Ci 5000€?

Napisany przez 2titan1981
Wiem to, ponieważ mam trochę wstydu i najpierw czytam, czego ty nie zrobiłeś. Więc jeśli chcesz coś, to dostosuj się, albo odpuść, tutaj nie ma nic do zgarnięcia. Test inteligencji już nie zdany.

Napisany przez 2utopus
Verkrust pisze:
Halli Hallo, potrzebuję 5000 euro ? Kto może mi pomóc ?

Albo bank, albo ty sam - po prostu zaoszczędź 50 euro przez 100 miesięcy - albo 500 euro przez 10 miesięcy - i już masz 5000 euro.

Napisany przez shyloKing
Pośrednik kredytowy (jeśli masz dobra zdolność kredytowa, ewentualnie kredyt p2p) lub doradca finansowy (jeśli jesteś zadłużony) lub shark loan (jeśli jesteś na tyle nierozsądny/odważny).

W najgorszym wypadku możesz przejrzeć plan punktów połączonych na forum lub prowadzić trochę handlu prywatnego.

Napisany przez Verkrust
Kto w ogóle daje ci prawo do takiego rozmawiania ze mną? Czyż nie twierdziłeś, że masz wychowanie? Zajmij się swoimi sprawami i odpuść komentarze.

Napisany przez 2utopus
1. Uzgodnij raty z wierzycielem
2. Wykorzystaj oszczędności
3. Skorzystaj z debetu
4. Poproś bank o kredyt
5. Zapytaj krewnych
6. Zapytaj przyjaciół
7. Zabezpiecz przedmioty o wartości, które egzekutor sądowy nie może zająć w lombardzie
8. Przyjmij dodatkową pracę za 450 do 520 euro
9. Oddaj krew itp.
10. Skorzystaj z doradztwa dla dłużników

Nie ma innego sposobu, a każda próba wprowadzenia nowego tematu bez odpowiedzi na te pytania pokazuje, że osoba nie jest skłonna udzielić właściwych informacji i w żadnym wypadku nie otrzyma kredytu. kredyt uzyskuje się tylko na podstawie zabezpieczeń, które pożyczkodawca może łatwo zrealizować. Weksle, umowy, dokumenty tożsamości, poręczyciele itp. nie są uznawane za łatwe do zrealizowania zabezpieczenia.

Każdy, kto nie chce być traktowany tak samo, może przejść do działania i odpowiedzieć na te 10 punktów, a następnie przedstawić swoje łatwo zrealizowalne zabezpieczenia. Zazwyczaj aktywa są zabezpieczane maksymalnie na 50% ich rzeczywistej wartości. Przy słabym zabezpieczeniu wielu pożyczkodawców wymaga znacznie więcej niż 10% odszkodowania za utracony zysk.

To przykre, ale czyż pożyczyłbyś pieniądze zupełnie obcej osobie, która nawet nie przyjrzała się ponad 100 tematom, które dotyczą tej kwestii? Wtedy zauważyłbyś te punkty. Jeśli tak bardzo zależy ci na prywatnym kredycie, dlaczego nie odpowiedziałeś najpierw na te 10 punktów indywidualnie? Przecież chcesz zbudować zaufanie.

Napisany przez ZehWeh
Znowu jestem wnioskodawcą, który jest szczególnie przyjazny

Napisany przez 2utopus
Pieniądze zawsze mi się przydadzą ... więc jeśli ktoś ma nadmiar, chętnie go przejmę. Alternatywnie można przypomnieć sobie starą zasadę wynagrodzenia za pracę - dla wielu także (w mniejszym lub większym stopniu) dobrze działa. ;-)

Napisany przez Birgit
Dlaczego zamieszczasz coś takiego na forum internetowym, zamiast pójść do banku?
To przecież ich dziedzina biznesu.

Jeśli bank nie udziela kredytu z powodu braku zabezpieczeń, to na pewno nie otrzymasz kredytu od jakichkolwiek użytkowników internetowych.

Napisany przez ZehWeh
Myślę, że w niektórych przypadkach może to być desperacja, w innych głupota, a czasami za kontem może także kryć się oszust.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Zawsze trzeba uważać.
I Birgit ma rację. W zasadzie bez zabezpieczeń nic nie działa.

Napisany przez shyloKing
Do 1k nawet wiele rzeczy jest możliwych bez zabezpieczeń. ^^ Problemem raczej jest to, że ludzie marzą o dużych pieniądzach, ale w większości przypadków nie są nawet odpowiedni na trzy cyfry. Wielu po prostu szuka jednorocznej pracy, z naiwności lub z zamiarem oszustwa.

Napisany przez LittleElli
Naprawdę, karma sama to załatwi. W Biblii jest napisane, że kto prosi, temu się da, ale również ważne jest, w jaki sposób się prosi, jakie ma się podejście i odpowiednią łączność z wszechświatem albo wierzenia.

Napisany przez elknipso
shyloKing pisze:
Nawet do 1k można dostać sporo bez zabezpieczeń. ^^
Problemem jest raczej to, że ludzie marzą o dużej kasie, ale zazwyczaj nawet nie nadają się na trzystu złotych.
Wielu po prostu szuka kozła ofiarnego, czy to z naiwności, czy z zamiarem oszustwa.

Tacy ludzie zawsze istnieli, tylko przed internetem był to typ w okolicy, który szybko zyskał złą sławę nawet poza granicami miejscowości, że lepiej mu nie pożyczać pieniędzy.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata