Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Potrzebuję pilnie kogoś, kto pożyczy mi pieniądze.

Napisany przez Hichem341
Cześć, dzisiaj przeczytałem, że do jutra, czyli 15.07.2023, muszę spłacić swoje długi, a teraz brakuje mi jeszcze 300€. Ponieważ otrzymuję wynagrodzenie dopiero w połowie sierpnia, obecnie nie mogę tego uregulować. Mam nadzieję, że tutaj jest ktoś, kto może mi pomóc, a ja zwrócę pełną kwotę w połowie sierpnia!

Napisany przez 2titan1981
Hichem341 pisze:
Hej, dzisiaj przeczytałem, że muszę spłacić moje długi do jutra, czyli 15.07.2023, a brakuje mi jeszcze 300€. Ponieważ moja wypłata jest dopiero na połowę sierpnia, obecnie nie mogę tego zapłacić.
Mam nadzieję, że tutaj jest ktoś, kto może mnie wesprzeć, a ja zwrócę całą sumę w połowie sierpnia!

1. Uzgodnij raty z wierzycielem
2. Wykorzystaj oszczędności
3. Skorzystaj z debetu
4. Zapytaj bank o kredyt
5. Zapytaj krewnych
6. Zapytaj przyjaciół
7. Poproś pracodawcę o zaliczkę
8. Zastawiaj przedmioty o wartości, które komornik nie może zająć
9. Zajmij dodatkową pracę za 450, wkrótce 520€
10. Maksymalizuj dochody (oddawanie krwi, ogłoszenia itp.)
11. Skorzystaj z doradztwa zadłużeniowego

Nie, nie ma innej drogi, a otwarcie nowego tematu bez odpowiedzi na te pytania pokazuje, że nie chce się udzielać właściwych informacji i w żadnym wypadku nie otrzyma kredytu. kredyt można uzyskać tylko na podstawie zabezpieczeń, które pożyczkodawca może łatwo zrealizować. Weksle, umowy, dowody tożsamości, poręczenia itp. nie są uznawane za łatwo zbywalne zabezpieczenia.

Każdy, kto nie chce być wrzucony do jednego worka, może przejść do przodu i odpowiedzieć na te 11 punktów, a następnie pokazać swoje zabezpieczenia. Wartości rzeczowe zazwyczaj są zabezpieczane maksymalnie w wysokości 50% ich rzeczywistej wartości. W przypadku słabego zabezpieczenia wielu pożyczkodawców wymaga znacznie więcej niż 10% odszkodowania za koszty.

Jest to przykre, ale czy pożyczyłbyś pieniądze kompletnie obcemu, który nawet nie zwraca uwagi na ponad 100 tematów dotyczących tego zagadnienia? Wtedy zauważyłbyś te punkty. Jeśli tak bardzo zależy ci na prywatnej pożyczce, dlaczego najpierw nie odpowiesz na te 11 punktów indywidualnie? Przecież chcesz budować zaufanie.

Nie ma innego wyjścia.
Zobaczymy, czy tym razem następna osoba zda test inteligencji.

Napisany przez Zumbastute
Czy istnieje chociaż jeden przypadek, w którym ktoś wysłał pieniądze nieznajomemu na podstawie takiego ogłoszenia?

Napisany przez ZehWeh
Nie, ponieważ to nie jest miejsce do pożyczania pieniędzy, lecz forum do dyskusji na temat finansów.

Napisany przez 6Bankkaufmann
@Zumbastute, ze względu na taki komunikat żaden człowiek po prostu nie przelewa pieniędzy.
Często chodzi także o brakujące zabezpieczenia, które szybko mogą zostać zlikwidowane, jeśli ktoś nie zapłaci.

Napisany przez Zumbastute
Zastanawiam się dlaczego tutaj ciągle pojawiają się takie zapytania. Nie wydaje mi się, żeby kiedykolwiek odniosły one sukces.

Jeśli ktoś chce, może mi zaoferować bezprocentowy kredyt (wysokość do negocjacji).

Napisany przez ZehWeh
Zastanawiałem się nad tym samym, ponieważ w wyszukiwarce Google nie można znaleźć forum za pomocą fraz takich jak pożyczka prywatna bez sprawdzania w KRD. Dopiero gdy dodasz Forum do wyszukiwania, forum pojawi się na liście wyników.Stałe otwieranie nowych zapytań wynika prawdopodobnie z faktu, że osoby zakładające tematy nie czytają innych wątków. Widzą tylko masę tematów, być może czytają tylko tytuł i myślą, że tutaj można dostać darmowe pieniądze. Nieduża liczba z nich to prawdopodobnie także nie ludzie, a boty, które automatycznie tworzą tematy i próbują zebrać dane, nawet poprzez prywatne wiadomości. A dodatkowo mogą być tutaj oszuści, którzy wiedzą, że nie ma tu pieniędzy, ale są gotowi poświęcić kilka minut, jeśli znajdzie się jakiś łatwowierny, co dotyczy również osób zakładających tematy. Jeśli ktoś się do Ciebie zgłasza prywatnie, bądź bardzo ostrożny co do ujawniania informacji. Ale po co ja to piszę... 99,9% osób zakładających tematy i tak tego nie przeczyta, a reszta wie, o co chodzi!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata