Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Potrzebuję pożyczki w wysokości 1700€.

Napisany przez NiklasBu
Cześć wszystkim ????????

Ponieważ obecnie mam bardzo mało gotówki (już jestem na debecie) i muszę teraz dokonać naprawy samochodu, szukam kogoś, kto mógłby mi pożyczyć 1700€. Chciałbym spłacić całą kwotę w ciągu 48 miesięcy.
Mam nadzieję, że tutaj znajdę pomoc.

Pozdrowienia Niklas

Napisany przez Sephir0th
Jeśli spojrzysz na posty tutaj na forum, szybko zauważysz, że tutaj nie udziela się pożyczek. To szczególnie dotyczy przypadków, gdy nie udziela się odpowiedzi na podstawowe pytania związane z tym tematem. W Twojej obecnej sytuacji - która z pewnością jest trudna - kolejna pożyczka nie jest właściwym rozwiązaniem, lecz raczej zaleca się skorzystanie z porady w zakresie zarządzania długiem, o ile nie ma dostępnych zabezpieczeń majątkowych.

Napisany przez ZehWeh
Proponuję sprzedać samochód, bo wyraźnie nie stać cię na jego utrzymanie. Dzięki biletowi do niemiec masz teraz także tańszą alternatywę!

Napisany przez NiklasBu
Sprzedanie samochodu niestety nie jest rozwiązaniem, ponieważ mieszkam na wsi i nie ma tu możliwości skorzystania z transportu publicznego ??‍♂️ Ponadto samochód nie stanowi dużego problemu, raczej chcę zrównoważyć swoje [url]konto[/url]

Napisany przez 2titan1981
Po wyeliminowaniu tych 11 punktów twoje konto zostanie wyrównane.

Napisany przez ZehWeh
konto nie zostanie uregulowane, długi pozostaną, a sugerowany okres spłaty w wysokości 48 miesięcy jest zupełnie niepraktyczny i wskazuje jedynie na to, że Twoja sytuacja finansowa jest bardzo zła. Żadny poważny kredytodawca nie zgodzi się na coś takiego, ponieważ można przypuszczać, że nigdy nie zwrócisz pożyczonej kwoty.

Napisany przez 2utopus
Muszę niespodziewanie zatankować samochód - potrzebuję 100€ na krótką metę - chciałbym spłacić to w ciągu 6 miesięcy.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć utopus, okej, dam ci 100 EUR, jeśli po zatankowaniu zaparkujesz tutaj samochód przed drzwiami i przekażesz mi dowód rejestracyjny samochodu :-)

Napisany przez 2tneub
Przychodzi mi do głowy taka anegdota:

Pewien Szwab idzie do lombardu, aby wziąć pożyczkę w wysokości 100 euro. Jako zabezpieczenie oferuje swój Mercedes.
Lombardziści trochę dziwi się tej sytuacji, ale mówi Szwabowi, żeby zaprowadził swoje auto do magazynu. Miesiąc później Szwab chce odebrać swoje zastaw.
To będzie 100 euro plus 5 euro odsetek, mówi lombardzista, czy możesz mi teraz wyjaśnić sens całej akcji?
Na to Szwab odpowiada: Byłem na wakacjach, a gdzie indziej za 5 euro mogę zaparkować przez miesiąc?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata