Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Pożyczam pieniądze, żaden bank nie udziela mi kredytu. Dlatego proszę o pomoc prywatną osoby.

Napisany przez DanielBerg
Cześć,

Aktualnie mam kłopoty finansowe. Szukam pracy od 2 miesięcy, ale zaczynam pracować ponownie od 02.10.2023. Ponieważ sam zrezygnowałem z pracy, nie mogłem otrzymać zasiłku dla bezrobotnych.

Pytam teraz, czy istnieje dobra dusza, która mógłaby mi pożyczyć 3000 €, ponieważ moje konto jest obecnie na minusie i muszę dokonać jeszcze płatności, dlatego proszę o szybką umowę.

Co do moich danych, mam 22 lata, 4 lata doświadczenia zawodowego i mieszkam bezpłatnie u mojej matki (emerytki). Oznacza to, że moimi jedynymi wydatkami są moje finansowania w 0%, jednak ustaliłem je na tak wysokim poziomie, że moje konto ma 1000 € debetu. Ponieważ jednak zaczynam dopiero w październiku, a moja pierwsza wypłata będzie w listopadzie, nie dam rady spłacić długu.

Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto wesprze mnie finansowo.

Z poważaniem,
Daniel B.

Re: Pożyczam pieniądze, żaden bank nie udziela mi kredytu. Dlatego proszę o pomoc prywatną osoby.

Napisany przez ZehWeh
DLACZEGO NIE ZAPYTASZ SWOJEJ MAMY? Jeśli żadne banki nie udzielą ci kredytu, prywatny pożyczkodawca również tego nie zrobi, ponieważ polegają oni na zdolności kredytowej i zabezpieczeniach, a brak dochodów + brak majątku = brak zdolności kredytowej! Jak w ogóle można podjąć decyzję o finansowaniu, gdy nie ma się dochodu? Jeśli dostajesz wypłatę dopiero w listopadzie, prawdopodobnie nie chciałbyś tego od razu spłacać, co nie zadziała. Sprzedaj to, co finansowałeś, albo zastaw to. W przeciwnym razie sprzedaj inne kosztowne przedmioty. Gdybyś przeczytał inne tematy na forum, wiedziałbyś, że nikt tutaj jeszcze nie dostał kredytu.

Napisany przez Marc2512
Daniel Berg brzmi już zaufanie budząco. Podobnie jak te spamy, które otrzymuję. Niemieckie nazwiska. Pełne błędów ortograficznych. Powoli zaczynam podejrzewać, że te prośby są próbą oszustwa. Niestety nie ma tu dobrych osób... Ale powinien być moderator, który po krótkiej weryfikacji zatwierdza posty nowych użytkowników...

Napisany przez 6Bankkaufmann
Tutaj nie znajdziesz żadnych prywatnych inwestorów, którzy udzielają pożyczek na ślepo bez zabezpieczeń.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata