Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: pożyczka od osoby prywatnej

Napisany przez MaMo
Dobry wieczór,

szukam kredytu w wysokości 10.000,00€. Mam stałą pracę w służbie publicznej i ogólnie radzę sobie w życiu. Przed rokiem, w związku z przeprowadzką, dostałem negatywny wpis w rejestrze dłużników, co uniemożliwia mi uzyskanie kredytu. Niestety, wtedy nie otrzymałem rachunku do zapłacenia, co spowodowało problemy. Mam nadzieję, że znajdę tutaj zaufany kontakt. Oczywiście mogę dostarczyć potwierdzenie wpływu mojego wynagrodzenia.

Re: pożyczka od osoby prywatnej

Napisany przez IckeAusM
Oczywiście, przeprowadzę to dla Pana/Pani. Wyślę Panu/Pani 10.000€ za pośrednictwem PayPal Friends, bez odsetek, bez sprawdzania zdolności kredytowej, bez żadnych zabezpieczeń, elastyczny okres spłaty. Oczywiście!

Tutaj nie udziela się kredytów. KROPKA. Niezależnie od tego, że Pańska/Pańskie opowieść ma dwie sprzeczności:

Wynik SCHUFA nie spada tak gwałtownie tylko z powodu przeprowadzki i to, że nie otrzymał Pan/Pani rachunku, nie wpływa aż tak negatywnie na zdolność kredytową. Do tego potrzeba dwóch żółtych, ale również dostarczonych(!) i zignorowanych(!) listów od sądu. W innym przypadku z pewnością udzieliłbym Panu/Pani kredytu.

Proszę, następnym razem wymyśl bardziej poruszającą historię, na przykład z niewidomym kotem, głuchym psem na dwóch nogach, rozwodem, zmianą pracy, połączoną z fałszywymi przyjaciółmi, złymi decyzjami i społecznym upadkiem na krawędzi noża, a w trzecim akcie zmartwychwstanie z popiołów.

To nie przyniesie Panu/Pani pieniędzy, ale przynajmniej przeczyta się coś innego niż te wszystkie oklepane historie.

Ponadto, jeśli pracuje Pan/Pani w OeD, zwykle istnieje możliwość udzielenia pożyczki pracodawcy, co szybko rozwiąże Pańskie problemy...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata