Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Bank kredytowy Sigma

Napisany przez Versetti32
Cześć ludzie,

Jestem nowy na forum, zdecydowałem się na kredyt w firmie Sigma. Dzięki pośrednikowi dokumenty trafiły dzisiaj do banku i również przeprowadziłem proces Postident. Teraz moje pytanie - myślicie, jak długo potrwa zanim otrzymam chociaż decyzję? Pilność wypłaty nie jest problemem, jednak Sigma wydaje się porównywać jabłka z gruszkami. Pracuję na czas nieokreślony od 36 miesięcy, moje wynagrodzenie to 2700€ netto i nie mam wpisu w rejestrze dłużników. Mimo wszystko jestem zdenerwowany na to, co bank powie. Będę wdzięczny za każde doświadczenie.

Pozdrowienia z Harzu,
Versetti

Napisany przez valiant
Cześć, to potrwa tylko kilka dni, jeśli już zrobiłeś tożsamość pocztową, to oni już mają twoje zatwierdzenie. W przeciwnym wypadku nie wysłaliby ci tego, tak było przynajmniej wtedy, kiedy ja miałem podobną sytuację, kiedy moje dane w Schufa były jeszcze zbyt słabe.. Jak tylko będzie możliwe, zalecam spróbować w prawdziwym banku i spłacić zobowiązanie u nich. Pozdrowienia

Napisany przez Schufa_fra
Myślę, że szanse są bardzo wysokie. Ale może to potrwać 2-3 dni, zależnie od pośrednika.

Napisany przez valiant
Ale nie musiałeś korzystać z pośrednika, możesz to zrobić także na ich stronie internetowej. Jeśli jednak wyślesz im tożsamość Pocztą Idenet, to już to sprawdzili (bo POśrednikowi to kosztuje), w przeciwnym razie zamiast poświadczenia tożsamości otrzymałbyś odmowę.

Napisany przez NaTwoim13
Dlaczego Sigma Bank???

Napisany przez rheingeist
noelmaxim pisze:
Dlaczego jednak Sigma Bank???

Teraz jestem tym zainteresowany.

Zapytam teraz o niewielki kredyt 10000 € na 48-60 miesięcy z ratą miesięczną z możliwością dodatkowej spłaty i spłaty w całości w dowolnym momencie.
Nie ma zbyt wielu alternatyw dla tych, którzy mogą tylko szukać w sieci lub...??

Napisany przez NaTwoim13
W grę wchodzi każdy bank udzielający kredytów konsumenckich, a takich jest wiele.

Napisany przez rheingeist
To dla mnie jasne, ale jeśli chcesz spłacić kredyt wcześniej, musisz zapłacić. Znam tylko trzy banki, gdzie tak nie jest. Obecnie są one krytykowane przez prasę, i słusznie.

Napisany przez NaTwoim13
Proszę nazwij 3 banki.

Jaką stopę procentową otrzymujesz w Banku Sigma?

Wcześniejsza spłata kredytu jest możliwa w każdym przypadku.

Napisany przez Marc2512
DKB pożyczka prywatna. Zawsze spłacalna bez dodatkowych kosztów (przynajmniej dla mnie).

Napisany przez NaTwoim13
Sigma Bank to bank dla uszkodzonych klientów!

Napisany przez 6Bankkaufmann
Sigmabank jest dla klientów, którzy nie mogą uzyskać finansowania w banku w Niemczech. Aby zapełnić dziury w budżecie lub po prostu spróbować jeszcze raz zdobyć trochę gotówki. Z doświadczenia z klientami Sigmabank wynika, że ci klienci są prawie na skraju i próbują zdobyć dodatkowe środki. Nie ma to nic wspólnego z normalnym finansowaniem, po prostu z wypełnianiem dziur w budżecie finansowym. Co ważniejsze, klienci Sigmabank powinni zastanowić się, jak skonsolidować inne kredyty itp. lub po prostu unikać sytuacji, która wymagałaby kontaktu z Sigmabankiem. Jak opisano powyżej, Sigmabank jest tylko dla klientów zniszczonymi trudnym budżetem finansowym.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata