Największe Polskie forum finansowe
Jeśteśmy największym Polskim forum finansowym. Znajdziesz tu masę informacji o nieruchomościach, kredytach, giełdach czy kryptowalutach.
Czytaj więcejForum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości
Mami1 pisze:
Kochani Mądrzale,
jeśli nie zawiodłam wszędzie, nie byłabym tutaj! jeśli potrafilibyście znaleźć mojego byłego partnera, proszę go przekonać, aby mi zapłacił.
nikt nie powiedział, że nie jestem w stanie tego spłacić.
Jeśli nikt nie chce pomóc, no cóż, nie ma problemu! Ale proszę, przestańcie z tymi komentarzami! Nic nie wiecie i nie powinniście oceniać obcych ludzi!
Mami1 pisze:
Nie mam rozdzierającej serce historii. Jestem po prostu matką, która została opuszczona i teraz musi finansować wszystko sama.
Nie chcę też niczego za darmo. Potrzebuję tylko kogoś, kto pożyczy mi pieniądze. Jako matka na urlopie rodzicielskim bez umowy o pracę, wszystkie banki mnie odrzuciły.
pisze:
Aha.
Wenn also 2 das selbe machen ist es nicht das gleiche, weil der eine das darf und der andere es nicht. Es liegt alleine in der Willkür des Herrschers zu bestimmen was legal ist und was nicht und Prinzipien zählen nicht.
Du bist tatsächlich ein Schwurbler und ab jetzt ignoriere ich dich, weil ich kein Bock auf die Hirnakrobatik eines I.....n habe da ich mich mit seinem S.........n infizieren könnte.
Schönen Abend noch.
Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]
Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]
Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]
Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata