Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Smartbroker - pula strat

Napisany przez Rosas
Cześć, zdecydowałem się przenieść do Smartbrokera plus i teraz nie wiem, co się stanie z stratami, które odnotowano na starym koncie Smartbrokera. Jakie kroki są konieczne, aby przenieść lub uwzględnić te straty? Napisałem oczywiście do supportu, ale już trochę trwa.

Dzięki z góry!

Napisany przez ZehWeh
Może zajrzyj do sekcji FAQ na stronie Smartbroker+?

Czy moje pulki rekompensaty strat zostaną przeniesione?
Ponieważ przenosisz całe swoje konto do SMARTBROKER+, twoje pulki rekompensaty strat zostaną automatycznie przeniesione. Nie musisz nic więcej robić.

Jeśli jednak masz inne połączenia konta w BNP-Paribas (np. DAB, Consors, itp.), niestety nie jest to możliwe. W takim przypadku skontaktuj się po prostu mailowo pod adresem: service@smartbrokerplus.de

Nie jest to oczywiście złośliwe, ale trochę samodzielności trzeba mieć, prowadząc własne konto, a do tego należy również zapoznać się ZANIM otworzysz konto z warunkami itp. Niestety, zbyt często pojawiają się takie pytania, a aby uzyskać odpowiedź na pytanie, wystarczy chwilka na stronie Smartbroker+.

Napisany przez Rosas
Cześć i dziękuję za odpowiedź. Masz absolutną rację, że warto byłoby z góry wszystko sprawdzić, ale naprawdę nie mogłem tego znaleźć w FAQ. Teraz, gdy na to jeszcze raz spojrzałem, znajduję rubrykę Kapital Verlusttopf. Dziękuję za pomoc! Chciałem jeszcze o coś zapytać. Jak radzicie sobie z tymi stratami? Czy po prostu czekać na sprzedaż akcji z zyskiem, gdzie zyski są kompensowane stratami, czy może lepiej jest otrzymać zaświadczenie o stratach? Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata