Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Wystawienie drugiej karty kredytowej dla partnera.

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim! Rok temu złożyłem wniosek o drugą kartę EC dla mojego partnera życiowego, z którym mieszkam od kilku lat. To nie było żadnym problemem. Większość naszych dochodów napływa na moje konto, ponieważ większość zobowiązań jest pobierana właśnie z tego konta. Ponieważ mój partner często wyjeżdża zawodowo za granicę, chciałbym się dowiedzieć, czy można ogólnie wystawić kartę partnerską. Dziękuję za odpowiedzi, Illy

Napisany przez ADMCI4
Twój partner również może otrzymać własną kartę kredytową, a następnie transakcje zostaną obciążone na Twoim koncie. Nie wiem, czy istnieje inna możliwość. Pozdrowienia, Trikolore

Napisany przez PI112
Cześć Illy, praktycznie wszystkie firmy wydające karty kredytowe oferują karty partnerskie. Czasami są one bezpłatne, czasami z niewielkimi opłatami. Jasność w tej kwestii zapewni Ci telefon do wydającego instytutu. Numer znajduje się zazwyczaj na odwrocie karty. Pozdrowienia, Chris

Napisany przez ADMCI4
PI112 pisze: Cześć Illy, Prawie wszystkie firmy oferujące karty kredytowe mają w ofercie karty partnerskie. Czasami są bezpłatne, czasami z niewielkimi opłatami. Klarowność zapewni Ci telefon do Twojego wydającego instytutu. Numer zazwyczaj znajduje się na odwrocie karty. Pozdrowienia, Chris
Cześć Chris! Na odwrocie karty jest podany numer telefonu. Zadzwonię w poniedziałek Dzięki jeszcze raz za Twoją odpowiedź. Illy

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata