Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Nowy tutaj.

Napisany przez ADMCI4
Cześć ludzie. Zarejestrowałem się tutaj i chciałbym skorzystać z wiedzy ekspertów. Dla tych, którzy mnie znają. Na innym forum jestem znany jako Bulldog. Myślę, że odrobina zmiany nie zaszkodzi :roll:

Napisany przez richard100
Cześć Bulldog Witaj tutaj na forum. :lol: Nie musisz uzasadniać swojej zmiany na to forum.... :wink: Tak samo było ze mną. Podoba mi się tutaj dobry ton, szczera wymiana informacji bez wzajemnego wyzywania. Po prostu kultura. Cieszę się na Twoje wpisy. Zawsze z przyjemnością czytałem je na Cash. Pozdrowienia Rich

Napisany przez Simona
Cześć Bulldog Herzlich willkommen Pozdrowienia, Simona

Napisany przez ADMCI4
Cześć Bulldog. Widziałem wczoraj u Cash, jak Edi musiał się bronić rękoma i nogami przed twoją wypowiedzią. (tak naprawdę chciałem mu raz też zgłosić jego lekceważącą wypowiedź na temat YPSOMED HLDG N. Wtedy kurs wynosił 82.- i on po nim deptał, Dzisiaj kurs wynosi 190.-) ...ale zostawmy Ediego W TYM miejscu! Pamiętam nasze dobre rozmowy, które mieliśmy. (ze zdejmowaniem spodni i wszystkim...) Hej, miło mi, że tu jesteś! (szkoda, że zdecydowałeś się na nową nazwę.) Serdecznie pozdrawiam: waswotsch

Napisany przez Karat
Cześć Bulldog Witaj na portalu giełdowym. Mogę tylko się zgodzić z wypowiedziami Richa. W Nowym Roku dużo szczęścia i sukcesów. Karat

Napisany przez ADMCI4
ops: Dziękuję za serdecze powitanie. Ponieważ niestety nie mam nawet zbliżonego do was doświadczenia i wiedzy, w przeszłości miałem więcej pytań do was, niż sam mógłbym konstruktywnie się wypowiedzieć!!! Ale giełda po prostu nie jest tak łatwa do opanowania w ciągu kilku miesięcy. Chociaż jestem aktywnym inwestorem od kilku lat, działam głównie na intuicję. ops: Tak, cośtam sobie przypominam naszą rozmowę :roll: Może kiedyś to jeszcze wszyscy zrealizujemy 8) Pozdrowienia Bulldog...

Napisany przez ADMCI4
Cześć Bulldog. Fajnie, że zmieniłeś swoje imię. Podoba mi się o wiele bardziej. -- Nie jesteś mi nic winny, chociaż chętnie spędziłbym z Tobą czas i zjadł ostrą pizzę z piwem potem. (chodziło o minigolfa, prawda? Ponieważ często chodzę latem we wtorek z moimi partnerami, bo gra rozluźnia rozmowy). ...ale nie przejmuj się tym. Już to przetrawiłem. -- Wspomniałeś o intuicji...opowiedz nam więcej. ...ponieważ ja podejmuję decyzje na podstawie informacji i faktów, a jeśli się pomylę, to mam złe przeczucie w brzuchu. Ty decydujesz z intuicji; wtedy jesteś szczęśliwym człowiekiem. Z poważaniem: waswotsch

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata