Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Dostępne alternatywy: kliniki stomatologiczne uniwersytetów i dostawcy usług niskokosztowych.

Napisany przez Klaus22
Cześć ludzie, właśnie szukam tanich alternatyw dla mojego leczenia stomatologicznego, ponieważ mojemu portfelowi mocno to zaszkodziło. Słyszałem, że kliniki stomatologiczne uniwersytetów albo dostawcy usług niskobudżetowych mogą być dobrą opcją do oszczędzania pieniędzy. Czy ktoś z was już miał z nimi do czynienia i mógłby się tym podzielić?

Re: Dostępne alternatywy: kliniki stomatologiczne uniwersytetów i dostawcy usług niskokosztowych.

Napisany przez ZehWeh
No cóż, co chcesz usłyszeć. Oczywiście możesz zdecydować się na leczenie zębów przez najbliższego bezdomnego z ulicy, ale czy będziesz z tego zadowolony, to zupełnie inna sprawa. Nie mam zaufania do dentystów z rabatami, którzy traktują pacjentów masowo. Programy uniwersyteckie zazwyczaj mają bardzo długą listę oczekujących, ponieważ nie jesteś pierwszą osobą, która wpadła na taki pomysł. Jeśli akurat nie ma potrzeby pacjentów, może być trudno umówić się na wizytę, a jeśli dolegliwości są ostrych bóli, to być może jeszcze trudniej! Najlepiej oszczędzać pieniądze poprzez należyte dbanie o zęby od najmłodszych lat, a jeśli nie, zawsze można skorzystać z ubezpieczenia dodatkowego na zęby. Ten, kto rezygnuje z obu opcji, bo być może chce zaoszczędzić pieniądze, nie powinien dziwić się, że później może być jeszcze drożej.

Napisany przez florianmeier
Sprawdźmy oferty na Węgrzech. Jest tam wiele różnych propozycji.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata