Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: pożyczka prywatna

Napisany przez Natad726
Szanowni Czytelnicy, Mam pytanie dotyczące pożyczek prywatnych. Potrzebuję pieniędzy na uregulowanie swoich prywatnych rachunków ubezpieczeniowych. Niestety, nie otrzymuję żadnych ofert kredytowych. Obecnie studiuję na urzędniczkę i od miesiąca pracuję w weekendy na pół etatu. Jestem sama w Niemczech i nie mam żadnych przyjaciół, którzy mogliby mi pomóc. Byłabym bardzo wdzięczna za Państwa odpowiedzi, ponieważ w przeciwnym razie mogę stracić ubezpieczenie, a nie mam wystarczającej ilości pieniędzy, aby spłacić wszystkie swoje długi.

Napisany przez Sephir0th
To z pewnością nie jest to, co chcesz usłyszeć: Jeśli regularne składki ubezpieczeniowe nie można pokryć z regularnego dochodu, to nawet pożyczki nie pomogą, w przeciwnym razie jesteśmy skazani na pułapkę długów. W takim przypadku konieczne jest dokładne przyjrzenie się istniejącym polisom i ustalenie, które z nich są tak konieczne i opłacalne, że należy je zachować, a które można zrezygnować. Do pierwszej kategorii z pewnością należy ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej, które za niewielkie pieniądze zabezpiecza duże, istotne ryzyka. ubezpieczenie na telefon komórkowy czy coś w tym stylu zdecydowanie zaliczyłbym do drugiej kategorii.

Napisany przez 2titan1981
Zadzwoń do ubezpieczenia i ureguluj składki. W przeciwnym razie zastaw wszystko, co ma wartość w lombardzie.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata