- wt maja 21, 2024 1:48 pm
Dzień dobry. Niestety znajduję się w sytuacji, w której pilnie potrzebuję pieniędzy. Muszę spłacić długi i kredyty. Ze względu na moją złą historię kredytową banki nie udzielają mi pożyczek. Jutro zaczynam nową pracę, jednak potrzebuję pieniędzy tak szybko, jak to możliwe. Otrzymałem nawet kilka groźb na mój adres, że muszę zwrócić pieniądze. Nie trzymałem ich u bardzo przyjemnych osób. Jeśli ktoś może mi pomóc i przelać natychmiastowo 2000 euro, jestem gotów zwrócić nawet 3500. Mogę płacić około 300 euro miesięcznie. Proszę, pomóż mi. Nie wiem, czy będę mógł żyć jeszcze kilka dni, jeśli będę dalej ignorować tych ludzi. Dziękuję za zrozumienie. (Jeśli muszę dzisiaj zapłacić 500 euro temu osobie, która grozi, nie wiem, skąd mógłbym wziąć tę sumę). JEŚLI KTOKOLWIEK MOŻE MI POMÓC Z TYMI 500 euro, TO SAM MOGĘ ZAJĄĆ SIĘ POZOSTAŁYMI SPRAWAMI. DLA BEZPIECZEŃSTWA MOGĘ SFOTOGRAFOWAĆ SWÓJ DOWÓD OSOBISTY I UMOWĘ O PRACĘ. Mogę przesłać również mój dowód osobisty w formie elektronicznej. Pozostawiam moje kontakty: +4917670614649, WhatsApp, kolontaevtim@gmail.com