- czw lip 11, 2024 3:32 pm
Witam wszystkich, poszukuję kredytu w wysokości około 12k, który pokryje moje aktualne koszty + do kwietnia przyszłego roku, abym wrócił do zera i mógł spokojniej spać.. Myślałem o okresie spłaty 4 lata, co wynosiłoby 250 € miesięcznie, ale byłbym skłonny płacić 270 € miesięcznie przez 4 lata i oczywiście wszystko zawrzeć w umowie. Ponieważ część mojej rodziny oczerniła mój dobry wizerunek, nie mogę niestety skorzystać z "przywileju" banku itp., a druga część rodziny nie chce mi pomóc i nienawidzi mnie.. Aktualnie znajduję się również w bardzo głębokiej dołku psychicznym i nie mam pojęcia, jak się z tego wydostać bez bodźców motywacyjnych i bez konieczności łamania prawa, więc pomyślałem, że zapytam tutaj.. Być może znajdzie się ktoś, kto chce i może mi pomóc..
To tylko krótka informacja, jest o wiele więcej, ale myślę, że te informacje wystarczą na początek, w każdym razie już samo pytanie jest dla mnie niezręczne...
Będę wdzięczny za pozytywne odpowiedzi..
To tylko krótka informacja, jest o wiele więcej, ale myślę, że te informacje wystarczą na początek, w każdym razie już samo pytanie jest dla mnie niezręczne...
Będę wdzięczny za pozytywne odpowiedzi..