Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Mini kredyt od 50 do maksymalnie 100 euro.

Napisany przez Andrio88
Cześć, właśnie zaczęłam pracę w nowej pracy i zanim otrzymam wynagrodzenie pod koniec miesiąca, bardzo ucieszyłabym się, gdyby ktoś mógł mi pożyczyć trochę pieniędzy. Jestem rzetelna i jeśli ktoś chciałby mi pomóc, oczywiście wyślę wszystkie moje dane, dokumenty i potwierdzenia, aby udowodnić moją rzetelność. Będę wdzięczna za pomoc.

Pozdrowienia
Andrey

Napisany przez 6Bankkaufmann
@Andrey - Twój nagłówek o kredycie w wysokości od 50 do 100 euro.

Czy twoje zapytanie jest poważne? Sam piszesz, że jesteś poważny. Po prostu odpowiedz sobie na to pytanie i zauważysz, że nikt nie skontaktuje się z tobą ze względu na twoje ogłoszenie, jako prywatny inwestor, którego i tak w tej dziedzinie nie ma.

Napisany przez Andrio88
Dziękuję za informację i radę. Tak, jestem wiarygodny, a powodem, dla którego napisałem, że jestem wiarygodny, jest to, że rok temu zadałem tutaj pytanie i odbyła się podobna dyskusja. Cieszę się również z każdej rady. Dziękuję i miłego tygodnia!

Napisany przez 2titan1981
Po prostu postępuj zgodnie z radą sprzed roku.

Tym razem także nie pozostanie nic innego, jak udać się do lombardu i zastawić przedmioty na miesiąc, a następnie wykupić je z pierwszą wypłatą....

Jeśli sytuacja jest tak trudna, dlaczego nie odpowiadasz na pytania? W sytuacji kryzysowej robi się wszystko, by osiągnąć cel. Tutaj jednak tego nie widać.....

Chcesz pożyczyć kwotę x na y miesięcy. W zamian za to zapłacisz kwotę z jako rekompensatę. Następujące 11 punktów zostało odpowiedziane osobno. Mogę dodatkowo zaoferować następujące najszybciej zbywalne zabezpieczenia

1. Ustal raty z wierzycielem
2. Skorzystaj z oszczędności
3. Skorzystaj z debetu
4. Poproś bank o kredyt
5. Poproś krewnych
6. Poproś przyjaciół
7. Zaproś pracodawcę o zaliczkę
8. Zastaw przedmioty o wartości w lombardzie, które komornik nie może zająć
9. Dodatkowo podejmij pracę na 450, niedługo 520€
10. Maksymalizuj przychody (oddawanie krwi, ogłoszenia drobne itp.)
11. Skorzystaj z poradnictwa dla dłużników

Nie, nie ma innego wyjścia, a każde otwarcie nowego tematu na ten temat, bez osobistego odpowiedzenia na te pytania, pokazuje, że nie masz zamiaru udzielić rzetelnych informacji i w żadnym przypadku nie otrzymasz kredytu. kredyt można uzyskać tylko na podstawie zabezpieczeń, które wierzyciel może łatwo zrealizować. Wezwania do zapłaty, umowy, dowody tożsamości, poręczyciele itp. nie są uznawane za zabezpieczenia łatwo zbywalne.

Każdy, kto nie chce być traktowany jak inni, może przejść do przodu i odpowiedzieć na te 11 punktów, a następnie przedstawić swoje zbywalne zabezpieczenia. Zazwyczaj wartość rzeczowa jest zabezpieczana maksymalnie do 50% wartości rzeczywistej. Przy słabym zabezpieczeniu wielu pożyczkodawców żąda znacznie więcej niż 10% rekompensaty.

To wszystko jest bardzo smutne, ale czy pożyczyłbyś pieniądze osobie, której nawet nie zainteresowało ponad 100 tematów dotyczących tego? Jeśli tak, zwróciłbyś uwagę na te punkty i odpowiedziałbyś na pytania. Jeśli zależy ci tak bardzo na indywidualnym kredycie, dlaczego najpierw nie odpowiedziałbyś na te 11 punktów osobno? Chcesz budować zaufanie i dopiero po pokazaniu rzeczywistych zabezpieczeń masz szansę na kredyt. Zazwyczaj banki mają rację w swojej ocenie, jeśli nie udzielają kredytu, prywatna osoba także tego nie zrobi, chyba że może bardzo dobrze zrealizować twoje zabezpieczenie!

I na pewno zostaną wysłane pewne prywatne wiadomości. Zazwyczaj polegają one na oszustwach z opłatami z góry. Tak więc uważaj na osoby, które nieuczciwie oferują najlepsze kredyty itp.

Tylko w taki sposób, nie inaczej.

Napisany przez Andreas-H
Andrio88 pisze:
ty znowu, proszę, zostaw siebie idioto

Uważam, że zawsze pomocne jest obrażanie potencjalnych finansistów, gdy chcę uzyskać finansowanie. Może powinniśmy dodać to jako punkt 12 na naszej liście rzeczy, które należy zrobić, gdy zbraknie nam pieniędzy?

Napisany przez Andrio88
Dziękuję, to naprawdę pomocne. Przemyślałem już wszystkie moje możliwości i te sugestie, dlatego złożyłem tutaj prośbę o 50 autobusów za 100 euro. Współpracowałem z tym użytkownikiem w zeszłym roku i uważam, że jest po prostu bardzo niegrzeczny i ciągle mnie obrażał, dlatego napisałem tak zwięźle. Nie podoba mi się sposób, w jaki się komunikuje i obraża, uważam to za niewłaściwe. Mógłby po prostu przewinąć dalej i w ogóle nic nie pisać. Dziękuję

Napisany przez 2titan1981
Więc już zbierałeś butelki, zdeponowałeś swój inwentarz w lombardzie, co tydzień oddawałeś płytki krwi? i nie udało ci się uzbierać 50€ w ciągu roku. Jakie zabezpieczenie może on wtedy jeszcze zaoferować.... Nie był w stanie znaleźć butelek zwrotnych w Hamburgu ani przynieść rzeczy do lombardu na czas do otrzymania wypłaty, a jego stan zdrowia wydaje się być tak zły, że nie może oddać krwi ani płytek krwi..... Więc na pewno wiarygodny pożyczkobiorca.... który na pewno spłaci swoje długi....

Osoba, która jest takim ... już się nie przedstawia, bo już wcześniej przedstawiła się, zadając w dobrym roku to samo pytanie o pieniądze..... Nie udało mu się zrealizować wskazówek w ciągu 365 dni.....

Napisany przez oberschlau
pisze:
dziękuję, to naprawdę pomocne. Przeszukałem już wszystkie moje możliwości i te propozycje, dlatego złożyłem tutaj zapytanie o 50 autobusów za 100 euro. Rozmawiałem z użytkownikiem w zeszłym roku, mieliśmy całkiem sporą dyskusję i uważam go po prostu za bardzo nieprzyjaznego, ciągle mnie obrażał, dlatego napisałem tak zwięźle. Sposób, w jaki się komunikuje i obraża, nie jest moim zdaniem odpowiedni. Mógłby po prostu przewijać dalej i w ogóle nie pisać. Dzięki.

Ale ma rację. Dlaczego nie odpowiadasz na pytania pojedynczo?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata