Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych ubezpieczeń.

Re: Czy warto wykupić osobiste ubezpieczenie od następstw nieszczęśliwych wypadków dla dzieci?

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim, Czy warto wykupić osobiste ubezpieczenie od nieszczęśliwych wypadków dla dzieci? Moja żona i ja zastanawiamy się nad dodatkowym wykupieniem ubezpieczenia od nieszczęśliwych wypadków dla naszych dzieci. Czy dodatkowe ubezpieczenie od nieszczęśliwych wypadków jest naprawdę sensowne? Czy są jakieś alternatywy? Dziękuję za Wasze rady Obermann

Re: Czy warto wykupić osobiste ubezpieczenie od następstw nieszczęśliwych wypadków dla dzieci?

Napisany przez ADMCI4
Zaleca się rodzicom dodatkowo wykupienie ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków dla dzieci, ponieważ ubezpieczenie NNW nie obejmuje wszystkich ryzyk. Osobiście również wykupiłem dodatkowe ubezpieczenie dla moich dzieci, ponieważ dzieci z natury są szczególnie narażone na wypadki, podczas zabawy, w szkole, w przedszkolu istnieje zwiększone ryzyko wypadku. Dlatego jest to zdecydowanie sensowne. Hunke

Napisany przez PI112
Cześć, ubezpieczenie od następstw nieszczęśliwych wypadków dla dzieci nie jest tylko sensowne, ale wręcz konieczne! Istnieje pewne zabezpieczenie poprzez obowiązkowe ubezpieczenie od skutków nieszczęśliwych wypadków, ale tylko w szkole, przedszkolu i w drodze do nich oraz z powrotem. Jak tylko zostanie zrobiona obijająca się wycieczka, na zakupy/do znajomych, ochrona przestaje obowiązywać. A gdzie zdarza się większość wypadków, bez względu na to czy dotyczą dzieci czy dorosłych? Oferujemy absolutnie wystarczające zabezpieczenie dla dzieci w ubezpieczeniu od następstw nieszczęśliwych wypadków już za około 5€ miesięcznie. Jeśli mają Państwo dodatkowe pytania, proszę śmiało się do mnie zgłosić. Pozdrowienia, Chris

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata