Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Tanie konto osobiste z usługą online.

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim, Mam nadzieję na wiele cennych sugestii tutaj. W ramach moich własnych oszczędności chciałbym zmienić bank. Nie potrzebuję nadmiernej obsługi, osobistego doradztwa ani też filii na każdym rogu ulicy. Ponieważ korzystam wyłącznie z bankowości internetowej, szukam banku, w którym opłaty za prowadzenie konta oraz inne koszty są niskie. Muszę tylko od czasu do czasu wypłacić trochę gotówki. Czy ktoś może coś takiego polecić? Dzięki bardzo Pineau

Napisany przez ADMCI4
Cześć Pineau, Jak to ma działać? Czasami trzeba jednak pójść do banku, aby coś wyjaśnić. Nie ma chyba żadnego banku, który działa tylko online, prawda? Powodzenia w poszukiwaniach... Tricolor

Napisany przez labyfan
Cześć Pineau, jeśli korzystasz tylko z bankowości internetowej, mogę polecić Ci tzw. bank bezpośredni. Te banki działają bez kosztownej sieci oddziałów i przekazują ten korzystny kosztowo aspekt w postaci darmowego konta osobistego. Moją osobistą rekomendacją jest DKB. konto osobiste jest całkowicie darmowe, a nawet możesz bezpłatnie wypłacać pieniądze na całym świecie. Informacje na temat DKB znajdziesz m.in. na stronie internetowej poniżej pod linkiem Girokonto.

Napisany przez ProperSoul
Ja również gorąco polecam DKB. Dzięki mojej darmowej karcie VISA mogę bezpłatnie wypłacać gotówkę na całym świecie z dowolnego bankomatu z logo VISA. Ponadto saldo na koncie bieżącym oprocentowane jest 0,5%, a saldo na koncie VISA jest oprocentowane 2,05%. A prowadzenie konta jest darmowe! Więcej informacji znajdziesz tutaj: https://bit.ly/pwdFB lub na dkb.de. Powodzenia

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata