Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy istnieją uczciwe kredyty bez sprawdzania w Biurze Informacji Kredytowej WHEN BIK)?

Napisany przez ADMCI4
Spróbuję poradzić sobie z moim problemem na tym forum. Mam 28 lat i ostatnio miałem wiele nieszczęść. Z tego powodu żadne zwykłe banki nie udzieliłyby mi już kredytu. Chciałbym jednak zacząć wszystko od nowa i potrzebuję trochę kapitału początkowego. Czy mogę zaufać ofertom banków udzielających kredytów bez sprawdzania w Schufa? To prawdopodobnie byłoby moją jedyną szansą na zdobycie pieniędzy. Kto może mi doradzić? Bardzo wam dziękuję!!!

Re: Czy istnieją uczciwe kredyty bez sprawdzania w Biurze Informacji Kredytowej WHEN BIK)?

Napisany przez ADMCI4
Zastanów się! Jak może być wiarygodną ofertą, jeśli bank nie może się w żaden sposób zabezpieczyć? Albo żądają horrendalnych odsetek, albo na inne sposoby utrudniają Ci życie. Lepiej trzymaj się z daleka!!! Powodzenia, Chris888

Napisany przez labyfan
Mogę się zgodzić z opinią Maier28. Możesz jednak spróbować uzyskać kredyt poprzez pośrednika kredytowego. Ci pośrednicy kredytowi starają się rzetelnie przyjrzeć Twojej historii kredytowej i jeśli widzą szansę, przygotowują Twoje zapytanie kredytowe i przekazują je swoim bankom partnerskim. Zazwyczaj są to mniejsze banki, które oferują nawet dobre warunki. Najlepsza oferta zostaje następnie przekazana klientowi.

Napisany przez Joker7
Trzymaj się z daleka od prywatnych pośredników kredytowych - oni tylko ciebie nabiorą, a zobaczysz żadnych pieniędzy

Napisany przez Walter69
Tak, ale istnieją również banki internetowe, które czasem udzielają kredytów bez sprawdzania w Biurze Informacji Kredytowej. Musisz jednak mieć określone dochody lub poręczyciela, ponieważ są to jedyne zabezpieczenia.

Napisany przez MThiemann
Cześć Maier28,

w twoim przypadku zapytanie do pośrednika kredytowego Bon Kredit może być pomocne. Firma ta pośredniczy w udzielaniu kredytów nawet bez sprawdzania w Schufa, jednak wcześniej sprawdza zawartość twojego raportu w Schufa. Zazwyczaj istnieje możliwość dla osób o stałych dochodach, które mają już mniejsze wpisy w Schufa (np. niezapłacona faktura za telefon) i dlatego nie otrzymują kredytu od swojego banku, aby znaleźć rozwiązanie kredytowe tam.

Te osoby często pilnie poszukują kredytu i szukają w internecie alternatywnych dostawców. Często błędnie zakładają, że potrzebują kredytu bez Schufa. To nie zawsze jest prawdą: ponieważ nawet jeśli duże banki nie udzielają już kredytów, istnieje nadal wiele małych i średnich instytucji finansowych oraz inwestorów prywatnych, którzy udzielają pożyczek pomimo mniejszych wpisów w Schufa - a nawet pod lepszymi warunkami niż duże banki.

Pozdrowienia
M. Thiemann

Napisany przez RichardSchneide
Polecam ci Maxda, link znajduje się w podpisie.

Napisany przez jascha
Jeśli dostaniesz taki kredyt, to oprocentowanie będzie wyższe niż w przypadku kredytu z informacją ze Schufa. Bank oblicza prawdopodobieństwo spłaty kredytu przez osobę i im bardziej jest to niepewne, tym wyższe jest oprocentowanie. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na ten temat, sprawdź na kapitalfokus.de/schufa-score-wert-und-kredit-scoring-bei-der-kreditvergabe-501.html

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata