Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Tania ubezpieczenie dla początkujących kierowców.

Napisany przez PI112
Cześć, nadal oferujemy możliwość zawarcia polisy OC bez dodatkowych opłat związanych z wiekiem kierowcy dla początkujących kierowców, którzy brali udział w systemie nauki jazdy od 17 roku życia. Różnica w kwocie w przykładzie poniżej: Kierowca początkujący, 18 lat, uczestnictwo w systemie nauki jazdy od 17 roku życia, auto zarejestrowane na rodziców, Golf IV (parametry takie jak liczba przejechanych kilometrów itp. nie są brane pod uwagę, ale wpływają proporcjonalnie). Polisa tylko OC i AC ze składką własną 150€: bez systemu nauki jazdy od 17 roku życia: 2475,65€ rocznie; z systemem nauki jazdy od 17 roku życia: 691,17€ rocznie. Polisa OC i AC300/AC ze składką własną 150€: bez systemu nauki jazdy od 17 roku życia: 4365,13€ rocznie; z systemem nauki jazdy od 17 roku życia: 1283,92€ rocznie. Do porównania, chociaż nie uważam porównywarek internetowych za najlepsze narzędzie) porównałem to auto z moimi parametrami. Najniższa wskazana składka wynosi 1768,35€ rocznie! Podane dane są przykładowe i składki mogą się różnić w zależności od pojazdu, miejsca zamieszkania itp. Jeśli są Państwo zainteresowani niezobowiązującym obliczeniem, proszę o kontakt. Tel: 09187/921427 lub 0174/3001178. Pozdrowienia, Chris

Napisany przez ADMCI4
Myślę, że BF17 to świetna sprawa. Spada wskaźnik wypadków ---> Spadają składki dla tej grupy wiekowej!!! Można uzyskać wiele rabatów w ubezpieczeniach, trzeba tylko porównać :-)

Napisany przez heipe
tutaj jest artykuł, który dokładnie o tym mówi... może ci trochę pomóc ubezpieczenie samochodu - Zniżki dla młodych kierowców: Jazda pod opieką się opłaca - biallo.de

Napisany przez Gerd
Cześć Uważam, że te obliczenia są niezwykle nieseriozne. Po pierwsze, w ogóle nie zostało przedstawione, jak doszło do podanej sumy, samo odniesienie do Golfa IV oczywiście niewystarczające. Po drugie, tak zwane oferty internetowe są pozbawione jakiejkolwiek rzeczywistości. Ponadto ta platforma nie służy do prezentacji ofert ubezpieczeniowych.

Napisany przez heipe
Cześć, miałem dobre intencje... Poza tym nie zaproponowałem Ci żadnych ofert ubezpieczeń...

Napisany przez Gerd
Przepraszam. Miałem na myśli PI112.

Napisany przez heipe
w dniu...

Napisany przez PI112
Cześć Gerd, czy już zajrzałeś do tworzenia posta? Ma prawie 1 rok! Co do dokładnej nazwy, zgadza się, jednak obliczenia zostały jasno oznaczone jako przykład. Nie muszę robić reklamy na tym forum, ani nie robiłem tego później. Ten post nie zostałby napisany bez zachęty administratora wtedy. Wątpię jednak, że internetowe oferty są pozbawione rzeczywistości. Jeśli nie znajdę wpisu od ubezpieczyciela internetowego w Internecie, to gdzie? Dotąd zawsze mieliśmy podobne zdanie, więc ten frontalny atak trochę mnie zdziwił. Pozdrowienia, Chris

Napisany przez Gerd
Przepraszam. Tym razem wpadłem w pułapkę. Za każdym razem jestem zły, gdy ktoś kopie nowe archiwalne posty tylko po to, żeby coś uwolnić. Mam własne zdanie na temat ofert internetowych. Patrz Ineas. Przy porównaniu krzyżyk jest na złym miejscu, lub w ogóle go nie ma i już można mieć problem. Ponadto porównania internetowe nie są kompleksowe. W zależności od dostawcy uwzględniane są różne ubezpieczenia. Dlatego dla mnie są mało znaczące.

Napisany przez isabs
@samuel: to jednak wydaje się już przestarzałe. Na tej stronie nie można przeprowadzić porównania. Ponadto zarejestrowana jest tam jakaś firma na Malcie. Byłbym bardzo ostrożny. Zwłaszcza że tego typu firmy są znane jako firmy typu skrzynka pocztowa. Więc tam trzeba być ostrożnym!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata