Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Wewnętrzne wiadomości e-maile

Napisany przez Simona
Cześć Salamander, Kiedy wysyłam wiadomość do innego użytkownika, dlaczego pojawia się ona w folderze Wysłane, ale nie w folderze Zarchiwizowane? Czy robię coś źle, czy może potrzebuje to trochę czasu na wyświetlenie? Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam, Simona

Napisany przez webmaster
Simona pisze: Cześć Salamander, Kiedy wysyłam wiadomość do innego użytkownika, dlaczego pojawia się ona w skrzynce nadawczej, ale nie w folderze Wysłane wiadomości? Robię coś źle, czy potrzebuje to czasu na wyświetlenie? Dziękuję za odpowiedź i Pozdrowienia, Simona
Cześć Simona, nie robisz nic złego. Kiedy wysyłasz prywatną wiadomość (PN) do kogoś, ta wiadomość będzie wyświetlana w folderze Skrzynka nadawcza do czasu, aż odbiorca jej przeczyta. Dopiero po przeczytaniu twojej wiadomości przez odbiorcę, Twoja wysłana wiadomość będzie wyświetlana w folderze Wysłane wiadomości. Według tej logiki masz możliwość sprawdzenia, czy twoje wiadomości wysłane do kogoś zostały w ogóle odczytane przez odbiorcę. Jest to opcja forum, która jest udostępniona. Pozdrowienia, Salamander

Napisany przez Simona
Dziękuję, Salamandra, w tym kontekście wczoraj miałam moment AHA. Wszystko jasne. :? Pozdrowienia, Simona

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata