Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Wypowiedzenie ubezpieczenia samochodowego pomimo wcześniejszej zmiany taryfy

Napisany przez ADMCI4
Cześć, drodzy użytkownicy forum! Mam dość aktualne pytanie. Cztery tygodnie temu zapytałem moje ubezpieczenie samochodu o tańszy pakiet i faktycznie go dostałem. Trzy dni temu dostałem nowy rachunek. Na podstawie porady przyjaciela, znalazłem teraz jeszcze tańsze ubezpieczenie. Czy mogę mimo zmiany pakietu wypowiedzieć moje stare ubezpieczenie teraz, aby przełączyć się na nowe ubezpieczenie? Pozdrowienia Dancer

Re: Wypowiedzenie ubezpieczenia samochodowego pomimo wcześniejszej zmiany taryfy

Napisany przez ADMCI4
Jesteś napewno pewny, że chcesz naprawdę zmienić? Może w długoterminowej perspektywie lepiej będzie zostać przy starej polisie. Może lepiej sprawdź to raz jeszcze

Napisany przez PI112
Cześć Dancer, jaki jest plan w nowym polisie ubezpieczeniowym? Czy inne ubezpieczenie jest tańsze czy po prostu niższej jakości? Chodzi mi o to, czy masz pewność, że ubezpieczenia oferują takie same świadczenia. Pozdrowienia, Chris

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata