Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Karta EC lub karta kredytowa jako jedyny środek płatniczy w internecie.

Napisany przez ADMCI4
Więc, ja nie rozumiem już świata. Kilka dni temu chciałem zapłacić za zakupy internetowe przelewem. Po długim szukaniu musiałem odkryć, że mogę zapłacić tylko kartą kredytową lub za pośrednictwem Paypal. To przecież nie może być prawda, że w dzisiejszych czasach nie można wykonać normalnego przelewu przez internet i trzeba ujawnić swoje dane osobowe. Kto ma podobne doświadczenia i nie chce, tak jak ja, tego zaakceptować?? Nobbi77

Napisany przez danielquest
Mogę się z tobą tylko zgodzić! Bardzo irytujące, że teraz wszędzie potrzebna jest karta kredytowa! Niestety, również mnie to już przerosło. Zamówiłem prepaidową kartę kredytową Mastercard od VoiceCash (jest to Mastercard) w zeszłym tygodniu. Ponieważ często podróżuję samolotem i dużo kupuję w internecie, miałem dość ciągłego proszenia mojej dziewczyny o pomoc. Szkoda, że jesteśmy do tego zmuszeni. Pozdrawiam, Daniel

Napisany przez ADMCI4
W którym żyjesz wieku? Dla wielu firm jest zbyt skomplikowane angażowanie się w przelewy. Poza tym, jest to o wiele szybsze!!! Pozdrowienia, Fi_Ro

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata