Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Upoważnienie do obciążenia konta bankowego zrealizowane podwójnie.

Napisany przez ADMCI4
Na podstawie wyciągów z mojego konta stwierdziłem, że jedno ze zezwoleń na obciążenie zostało zrealizowane dwukrotnie w zeszłym miesiącu. Przewoźnik, do którego trafiają pieniądze, nie jest w stanie potwierdzić podwójnego otrzymania płatności. Jak teraz mogę dowiedzieć się, gdzie leży błąd? Moje bank powiedział, że nie może być sprawcą, ponieważ zlecenie na obciążenie zawsze pochodzi od odbiorcy płatności. Ja po prostu chcę odzyskać swoje pieniądze!!! GoCrazy

Re: Upoważnienie do obciążenia konta bankowego zrealizowane podwójnie.

Napisany przez ADMCI4
GoCrazy pisze: Na podstawie wyciągów z konta stwierdziłem, że jedna z moich zgód na obciążenie została zrealizowana dwukrotnie w zeszłym miesiącu. Przewoźnik, do którego trafia pieniądze, nie może znaleźć podwójnego wpływu. Jak teraz dowiedzieć się, gdzie jest błąd? Moje bank mówi, że nie może być sprawcą, ponieważ polecenie zapłaty zawsze wychodzi od odbiorcy płatności. Ja po prostu chcę odzyskać swoje pieniądze!!! GoCrazy
Po co ci to, jeśli wiesz, kto popełnił błąd? Po prostu zatrzymaj obciążenie. Możesz to zrobić w swoim banku!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata