Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt do spłaty długów?

Napisany przez ADMCI4
Cześć, pilnie potrzebuję kredytu, aby spłacić długi za różne sprzęty gospodarstwa domowego oraz wyposażenie do mieszkania. Spodziewam się dziecka i miesiąc temu wyszłam za mąż. Czy moje bank udzieliłby mi kredytu na te wydatki? Pozdrowienia Liedtke

Napisany przez MThiemann
Cześć Liedtke, Korzyścią z pożyczek ratalnych jest swobodne wykorzystanie środków. Nie są one związane z żadnym konkretnym celem. Twoje bank sprawdzi jedynie, czy miesięczne dochody są wystarczające przy twoim stanie cywilnym, aby móc obsłużyć raty kredytu. Pozdrowienia M. Thiemann

Napisany przez ADMCI4
Naprawdę powinieneś był o tym wcześniej pomyśleć! Każdy bank ma różne zasady i wytyczne dotyczące udzielania kredytów. Jakie jest zabezpieczenie Twojego miejsca pracy? Czy jest to praca na czas określony czy nieokreślony? Wysokość kredytu będzie z pewnością zależała od Twojego dochodu. Czy zaspokoi to Twoje potrzeby, to inna sprawa, nad którą musisz się zastanowić. Każdy bank z pewnością pobierze rozsądny odsetek. Może odwiedź swoją bankową placówkę i poproś o krótką poradę. Pozdrowienia Martin

Napisany przez Violet38
Nie musisz podawać, na co potrzebujesz pieniędzy. Wazna jest twoja dochodów i długość umowy.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata