Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Karty kredytowe z jednorazowym saldem

Napisany przez smart1904
Znalazłem w internecie karty kredytowe, gdzie otrzymuje się jednorazowy bonus! Prosty wniosek i bardzo łatwa procedura. Zamówiłem kartę srebrną. Po około 4 tygodniach miałem wszystkie dokumenty! Teraz firma ma nową stronę internetową!! https://www.sharespire.com

Napisany przez CFO
Chcę tutaj nie być marudnym, ale zanim wpłacę 500 euro gdzieś, kilka krytycznych pytań powinno zostać udzielonych odpowiedzi: - kto stoi za Sharespire Ltd (osoby)? - dlaczego ktoś obdarowuje mnie 2500 USD po tym, jak dałem mu 500 euro? - dlaczego w regulaminie wskazuje się na szwajcarskie prawo, skoro firma nie ma zarejestrowanej siedziby w Szwajcarii w rejestrze handlowym? - gdzie znajduje się siedziba firmy? - z jakim kapitałem jest wyposażona? - itd., itd. Do krytycznych czytelników tego forum: Nikt Ci nie podaruje 2500 USD. Podjąłbym tę transakcję tylko wtedy, gdybym mógł odjąć 500 euro od tych 2500 USD. Więc trzymajcie się z dala, jeśli musicie obowiązkowo wpłacić! Pieniędzy już nigdy nie zobaczysz. Pozdrawiam CFO

Napisany przez smart1904
CFO pisze: Nie chcę być tu partyzantem zabawy, ale zanim wpłacę gdzieś 500 euro, należy odpowiedzieć na kilka krytycznych pytań: - kto stoi za Sharespire Ltd (osoby)? - dlaczego ktoś podarowuje mi 2500 USD po tym, jak dałam mu 500 euro? - dlaczego w regulaminie wspominano o prawie szwajcarskim, skoro firma nie ma rejestracji w handlowym rejestrze w Szwajcarii? - gdzie znajduje się siedziba firmy? - z jakim kapitałem jest ona wyposażona? - i tak dalej, i tak dalej Do krytycznych czytelników tego forum: Nikt nie obdarowuje was 2500 USD. Ja zawarłbym tę umowę tylko wtedy, gdybym mogła odjąć te 500 euro od 2500 USD. Więc trzymajcie się z daleka, jeśli musicie obligatorie wpłacić! Pieniędzy już nigdy nie zobaczycie. Pozdrowienia CFO
W zasadzie jest mi to obojętne... złożyłam wniosek i dostałam kartę oraz saldo!! Wiele osób mi znanych również otrzymało kartę wraz ze znaczkiem. I dlaczego postępują tak z saldem, nie wiem! Zawsze pojawia się coś nowego.

Napisany przez CFO
W świecie biznesu dzieje się wiele. Kryzys kredytów hipotecznych w USA został wywołany podobnymi praktykami. Madoff także hojnie rozdawał pieniądze. Dividium Capital również obiecało marzycielskie zwroty. Frauenfeld przez pewien czas będzie zajęte pracami porządkowymi i pocieszaniem wierzycieli. Jestem prawie pewien, że za 3-6 miesięcy będziemy dyskutować o tej organizacji na forum - chociaż będzie to miało inne znaczenie. Więc jeśli ktoś chce pozbyć się 500 euro, niech weźmie udział

Napisany przez smart1904
Cóż, w sumie mogę być szczęśliwy, że nie włożyłem 500 euro w to. W razie awarii na pewno zostanie o tym napisane!!

Napisany przez ADMCI4
smart1904 pisze: to w takim razie mogę być szczęśliwy, że nie utopiłem 500 euro jeśli coś pęknie, na pewno będzie o tym napisane!
100 pro fake!

Napisany przez ADMCI4
Dołączam do specjalisty finansowego: Prawdopodobnie smart1904 ma powiązania z tą firmą. Nie powinno się brać wszystkiego za po czystej monecie, co wypowiada niebezpiecznie wyczerpany umysł.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata