Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Dyskusje na temat transakcji nieruchomościowych, takich jak rentowność (dom dochodowy), lokalizacja nieruchomości, rzeczoznawcy, pośrednicy nieruchomości, umowy kupna, ubezpieczenia nieruchomości i podatki. (Zakup nieruchomości w celu wynajmu)

Re: Spłata finansowania za pomocą przychodów z najmu.

Napisany przez ADMCI4
Cześć! Ponieważ zawsze chciałem mieć własność, przyjaciel zwrócił moją uwagę na interesującą ofertę w zeszłym tygodniu. Niestety, moje dochody netto nie są wystarczająco wysokie, aby spłacić taki kredyt. Jednak jest to korzystny Dom wielorodzinny, w którym mógłbym wynająć trzy mieszkania. Z wynajmu mogę spłacać raty za kredyt. Jednakże nie będę mógł wynająć mieszkań dopóki kredyt nie zostanie zatwierdzony i Dom nie stanie się moją własnością. Czy bank zgodzi się na taki układ? Pozdrowienia, Kanarek4

Napisany przez ADMCI4
Cześć Kanarze, uważam, że bank wysyła rzeczoznawcę, który oceni kwestię wynajmu na miejscu przed ewentualnym sfinansowaniem. Wtedy bank może podjąć decyzję. Pozdrowienia Prisma45

Napisany przez ADMCI4
Kanarie4 pisze: Cześć! Ponieważ zawsze chciałem posiadać własność, przyjaciel zwrócił moją uwagę na interesującą ofertę w zeszłym tygodniu. Niestety moja pensja netto nie jest wystarczająco wysoka, aby spłacić taką pożyczkę. Jednak jest to korzystny Dom wielorodzinny, w którym mógłbym wynająć trzy mieszkania. Z zysków z czynszu mógłbym wtedy spłacać raty kredytu. Ale mogę wynająć mieszkania dopiero po zakończeniu finansowania i kiedy Dom jest już mój. Czy bank zgodzi się na takie warunki? Pozdrowienia, Kanarie4
Hej, zdałeś sobie sprawę. Twoja pensja netto nie wystarcza na finansowanie. Przychody z wynajmu tutaj nie odgrywają roli. Dlaczego? Co jeśli mieszkania nie będą wynajęte? Wtedy będziesz musiał płacić. Jeśli Twoje dochody na to nie pozwolą, nie będzie kredytu. Pozdrawiam

Napisany przez admin
Cześć FinanzTom, wszystkie posty są dostępne także bez konieczności rejestracji, jednak funkcjonalność forum dla gości jest mocno ograniczona. Aby skorzystać z dodatkowych funkcji, możesz się zarejestrować. Zresztą polecam to wszystkim użytkownikom Pozdrowienia Admin

Napisany przez the_duke
Cześć Kanarie4, Pomysł nie jest zły. Kupno nieruchomości i wynajem jej lokatorom w celu spłacania kredytu hipotecznego. Jednak przed zakupem nieruchomości należy bardzo dokładnie sprawdzić jej stan. Szczególnie starsze nieruchomości są oferowane po atrakcyjnych cenach. Jednak zazwyczaj mają one zaległości w remontach. Nawet jeśli Twój finansowanie jest pokryte przy pełnym wynajmie, zawsze musisz pamiętać, że będziesz potrzebować również pieniędzy na oszczędności (na remonty lub ewentualne braki w wynajmie, jeśli mieszkanie nie będzie wynajęte). Pozdrawiam Christian http:www.powergeldanlage.de

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata