Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Źródło obiektywnych informacji na temat umów oszczędnościowo-budowlanych

Napisany przez ADMCI4
Cześć drodzy znajomi forumowicze! Dzięki mojej rodzinie od dawna znam oszczędności mieszkaniowe jako formę inwestycji. Jednak chciałbym dowiedzieć się, czy jest to odpowiednia forma dla mnie. Prawdopodobnie jednak Bausparkasse nie będzie mnie obiektywnie doradzać. Jak mogę dowiedzieć się więcej o oszczędnościach mieszkaniowych ogólnie, ale także o poszczególnych kasach oszczędności mieszkaniowych? Zawsze trudno mi polegać wyłącznie na porównaniach internetowych. BabyBel

Napisany przez ADMCI4
W przeszłości skorzystałem z doradztwa mojego banku w tym zakresie. Banki oferują również inne możliwości inwestycyjne, ale współpracują także z bankami oszczędnościowymi. Różnice między poszczególnymi instytucjami nie są moim zdaniem tak duże. Pozdrowienia. Mousepad

Napisany przez C. Andreas
BabyBel pisze: Witajcie, drodzy przyjaciele Forum! Dzięki mojej rodzinie znam umowy oszczędnościowe od dawna jako formę inwestycji. Jednak chciałbym dowiedzieć się, czy jest to odpowiednia forma dla mnie. Wydaje mi się jednak, że Bausparkasse nie udzieli mi obiektywnej porady. Jak mogę dowiedzieć się więcej o ogólnych zasadach dotyczących umów oszczędnościowych, a także o poszczególnych Bausparkassen? Zawsze trudno mi polegać tylko na porównywarkach internetowych. BabyBel
Witaj, Samoreklama śmierdzi, ale zerknij jednak na moją stronę. Obliczenia zostały przeprowadzone przy użyciu kalkulatorów ofertowych Bausparkassen. Pozdrowienia

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata