Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Czy można dokonać płatności za pomocą Paypal nawet po uprzednim przelewie?

Napisany przez ADMCI4
Cześć, nie jestem zbyt zaznajomiony ani z forum, ani z płatnościami PayPal, ale postanowiłem spróbować swojego szczęścia tutaj. Ogólnie podoba mi się możliwość płacenia za pomocą PayPal. Jednak nie jestem zadowolony z faktu, że muszę tam podawać swoje dane konta bankowego. Czy nie mogę po prostu przelewać pieniędzy z mojego konta bankowego na konto PayPal, a następnie dokonać właściwej płatności? Dziękuję. Vlo5556

Napisany przez ADMCI4
Teoretycznie powinno to działać, ponieważ na koncie PayPal można również otrzymywać wpłaty. Jednak sam nigdy tego nie robiłem, więc nie wiem, jak to zrobić.

Napisany przez lifestyle
Vlo5556 pisze: Witaj, nie jestem zbyt zaznajomiony ani z fora, ani z płatnościami przez PayPal, ale postaram się teraz spróbować. Uważam, że fajnie jest mieć możliwość płacenia za pomocą PayPal. To, co mi się nie podoba, to konieczność podania moich danych konta. Czy nie mogę po prostu przelać pieniędzy z mojego konta bankowego na moje konto PayPal, a następnie dokonać właściwej płatności? Dziękuję. Vlo5556
Tak, jest to możliwe, ale zajmuje to przynajmniej tydzień! Rozumiem twoje rozgoryczenie, że nie chcesz podawać swoich danych konta PayPal, niestety nie masz innego wyboru. Aby móc korzystać z PayPal w odpowiedni sposób, musisz zweryfikować swoje konto. Można to zrobić tylko po podaniu danych konta i po tym, jak PayPal przela Ci dwa niewielkie centy na twoje konto. Po otrzymaniu przelewu musisz wprowadzić te centy jako weryfikację w swoim koncie PayPal. Dopiero wtedy możliwe jest dokonywanie natychmiastowych przelewów. Jeśli jednak chcesz najpierw przelać pieniądze, musisz je BEZPOŚREDNIO przelać na PayPal. Po otrzymaniu środków PayPal wpisze je do twojego konta PayPal. To zajmie jednak przynajmniej tydzień! Poza tym: skoro musisz i tak przelać pieniądze do PP, twoje dane konta będą widoczne dla PP po przelewie Więc to jest trochę bez sensu. Ja używam PP już od samego początku i mogę to polecić każdemu, kto dużo robi zakupów w internecie. Ochrona kupującego jest bardzo solidna. Kupujący ma po prostu pewność!!! A TO JEST DARMOWE!!!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata