Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Wspólne zaciągnięcie kredytu pomimo problemów z płatnościami jednego z kredytobiorców

Napisany przez ADMCI4
Cześć, mam 25 lat, jestem technikiem ds. mediów i planuję właśnie razem z chłopakiem wynająć wspólne mieszkanie. Musimy kupić praktycznie wszystko od nowa i potrzebujemy na to kredytu. U mnie wszystko jest w porządku: regularne dochody, brak problemów z płatnościami. Mój chłopak jednak miał w przeszłości problemy z bankiem i dlatego również z Biurem Informacji Kredytowej. Czy istnieje możliwość uzyskania dla nas wspólnego kredytu pomimo tego? Pozdrawiam, Fasolka Kawowa

Re: Wspólne zaciągnięcie kredytu pomimo problemów z płatnościami jednego z kredytobiorców

Napisany przez MThiemann
Cześć Kaffeböhnchen, nie znając dokładnej zawartości Schufa Twojego przyjaciela, nie mogę tego ostatecznie ocenić. Po prostu spróbujcie najpierw wspólnie uzyskać kredyt. Jeśli to nie zadziała, kredyt zawsze można wnioskować samodzielnie. W takim przypadku powinniście jednak mieć uzgodnioną wewnętrzną umowę na piśmie z Twoim przyjacielem, że kredyt został zaciągnięty wspólnie - na wszelki wypadek. Pozdrowienia M. Thiemann

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata