Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Bezpieczeństwo przy zakupie akcji w najbliższym czasie.

Napisany przez ADMCI4
Dziś przeczytałem w gazecie, że akcje, które już posiadam, przekroczyły magiczną granicę ze względu na obecną sytuację. Kilka tygodni temu kosztowały nieco ponad 40 euro, a teraz już ponad 50 euro. Rozważam szybkie zainwestowanie w kolejne akcje, z nadzieją, że w najbliższym czasie będą nadal rosnąć. Jednak ponieważ nie jestem ekspertem, chciałbym poznać także inne opinie na ten temat. Dziękuję!

Re: Bezpieczeństwo przy zakupie akcji w najbliższym czasie.

Napisany przez ADMCI4
Maniso68 pisze: Dzisiaj w gazecie przeczytałem, że akcje, które już posiadam, przekroczyły magiczną granicę dla obecnej sytuacji. Kilka tygodni temu były w okolicach nieco ponad 40 euro, teraz są już powyżej 50 euro. Zastanawiam się nad szybkim zainwestowaniem w kolejne akcje, licząc na to, że w najbliższym czasie będą rosły dalej. Ponieważ nie jestem jednak specjalistą, chciałbym poznać również inne opinie na ten temat. Dziękuję!
Nóż, inwestowanie w akcje zawsze niesie pewne ryzyko. Ale właśnie podjąłem ten krok i też trochę zainwestowałem. Prognozy mojego banku były dobre.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata