Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Nowy Dom Maklerski

Napisany przez Dietl76
Cześć wszystkim! Chciałbym przedstawić Wam nową firmę. Jest to autoryzowany, niezależny instytut finansowy (Broker House) z siedzibą w północnych Włoszech, który opracowuje strategie i oferuje usługi na najwyższym poziomie, umożliwiające zyski przy akceptowalnym ryzyku (handel na rynku Forex). Już przy bardzo niskiej kwocie można w niej zainwestować, a jeśli jesteś zainteresowany, możesz również pracować jako pracownik. Pracownik uczestniczy w zyskach firmy, otrzymuje prowizję zgodnie z jego kwalifikacjami i wniesionym wolumenem biznesu (inwestycją), a ponadto otrzymuje prowizję zgodnie z możliwościami zarobkowymi: bezpośrednią prowizję, kwalifikację zespołu, typ inwestora i wolumen zespołu. Ponieważ instytut finansowy planuje w przyszłości działać na terenie całej Europy, poszukujemy zainteresowanych pracowników do budowy zespołów w poszczególnych krajach. Skorzystaj z tej wyjątkowej okazji, aby wziąć udział w działalności autoryzowanego, działającego na terenie całej Europy i bardzo dynamicznie rozwijającego się instytutu finansowego na najbardziej płynnym i najszybciej rozwijającym się rynku współczesnego świata finansów. Jeśli mają Państwo jakiekolwiek pytania lub potrzebują dodatkowych informacji, proszę napisać do mnie wiadomość prywatną, a skontaktuję się z Państwem tak szybko, jak to możliwe.

Napisany przez ramonciko
Dietl76 pisze: [SIZE=3][FONT=Times New Roman] Jeśli są potrzebne dodatkowe informacje, proszę napisać do mnie prywatną wiadomość, a skontaktuję się z Państwem tak szybko, jak to możliwe.
Cześć Dietl76, dlaczego chcesz przenieść ten temat na zewnątrz? Podziel się tu na forum Finanz Forum.de jakimiś ciekawymi informacjami! Wydaje mi się, że łowisz klientów i nie chcesz nic opublikować. Nie uważam tego za poważne! Pozdrowienia ramonciko

Napisany przez CFO
@admin Reklama tego Broker House jest zarówno tajemnicza, jak i natrętna. Kto nie gra fair, ma coś do ukrycia. Takie tajemnicze wskazówki jak Dividium Capital Ltd. są już wystarczająco znane. Więc: Albo uczciwość, albo lepiej trzymaj się z dala! Pozdrowienia, Dyrektor Finansowy PS: Kopiowanie/wklejanie nie poprawia jakości reklamy Forex Invest - Forum: Ogólne Nowe Broker House! | Forum Handlu Forex - Forex :: Informacje o MLM i Społeczność Newsów

Napisany przez CFO
...... a jeśli kogoś to interesuje: 102 Capital Broker House Są już od jakiegoś czasu na rynku, a krytyka w włoskich forach jest dość mieszana, delikatnie mówiąc. Jeśli będą tu pojawiać się kolejne reklamy, można by podać dalsze informacje dotyczące powiązań z FFX, Cardoną, Stecherem itp. Organizacja ta jest w każdym razie dobrze znana (podobieństwa do Dividium Capital Ltd są jednak czysto przypadkowe). Pozdrawiam, CFO

Napisany przez Dietl76
Cześć wszystkim! Nie chciałem robić tajemnicy z firmy ani też szeroko nagłaśniać tego tematu na zewnątrz. Tak, chodziło o 102 capital spa, którą chciałem Wam przedstawić. Nie ma to nic wspólnego z FFX ani niczym podobnym. Jest to niezależna firma założona we Włoszech, a nie na Panamie czy w innych egzotycznych krajach. Co piszą na włoskich forach? Oczywiście bardzo uważnie czytam posty na ten temat na forach.

Napisany przez finanztom
Hmmmm? Ma swoją siedzibę za granicą. Czyli obowiązują prawo zagraniczne. Nic dla mnie. Pozdrawiam

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata